STEMmngscafé #16 - het voorlaatste rondje voor een kort zomerreces!

STEMmngscafé #16 - het voorlaatste rondje voor een kort zomerreces!

200703StemmingsPeiling-STEMmingscafevrijdag 10 juli 2020 15:00

Vorige week peilden we de stemming onder leden en deelnemers over het STEMmingscafé. Afgelopen vrijdag hebben we onder meer de resultaten van die stemmingspeiling besproken. Maar ook andere onderwerpen kwamen weer aan de orde tijdens dit 15e STEMmingscafé.

We gaan (voorlopig) door
Eigenlijk zonder uitzondering was de respons posiitief over dit initiatief vanuit STEM dat we in maart kort na de aankondiging van de intelligente lock down in Nederland, zijn gestart. En voorlopig gaan we dan ook door hiermee. Hoewel we wel een korte pauze inbouwen midden in de zomervakantie.

Kom nog twee keer voor de zomer aanwaaien
Het zestiende STEMmingscafé van vrijdag 10 juli is dan ook het voorlaatste en vrijdag 10 juli het laatste rondje voor ons zomerreces. Vanaf vrijdag 21 augustus zijn we dan weer wekelijks online te vinden met het STEMmingscafé. 

Het STEMmingscafé is een online plaats om te ontmoeten, verbinden, elkaar te spreken - ook over de zorgen die je in deze bijzondere tijden hebt. Maar ook een plaats om te inspireren, voor een goede discussie of om elkaar te helpen en te ondersteunen, onder meer met tips.

Nog niet eerder geweest? Je bent van harte welkom om aan te komen waaien, te luisteren en mee te debatteren over het thema dat mogelijk nog ingebracht wordt. Of een andere zaken die tijdens dit STEMmingscafé ongetwijfeld ook weer aan de orde zullen komen. Zoals ook wel blijkt uit eerdere versies van het STEMmingscafé.

En was je al eerder aan komen waaien, of mogen we je zelfs al tot onze STEMgasten rekenen, dan ken je het format en de waarde ervan en hoeven we alleen maar te vragen: ben je er weer bij a.s. vrijdag?

Over het STEMmingscafé
Het Stemmings-café - online wel te verstaan - is geen verplichte kost om bij te wonen. Maar een vast online-moment waarop je als professional uit de maakindustrie, bouwsector en installatietechniek digitaal 'binnen kunt lopen'. Om te luisteren of het gesprek aan te gaan. Elkaar te ontmoeten of om datgene wat je in deze bijzondere tijden bezighoudt te delen.

En je hoeft er geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel feeling hebben met business development, (industriële) marketing, communicatie, sales, innovatie. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als 'techneut' interesse in hebt. 

Locatie
Online via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Deelnemen?
Jouw deelname is kosteloos en vrijblijvend. Hoewel we natuurlijk hopen dat je vaker langskomt en 'blijft plakken'.  

De eerste keer vooraf aanmelden via onderstaande button is wel van belang. Dan kunnen we je een link voor deelname toezenden. Daarna ontvang je gewoon wekelijks een uitnodiging met link voor deelname. 

PS. Wil je eerst nog een lezen wat er zoal besproken is tijdens de afgelopen STEMmings-cafés? Lees dan hier ons blog over het STEMmings-café: maak je hoofd leeg, houd focus en andere zaken die besproken zijn.

Of lees de reacties van deelnemers

 

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close