Zakelijke groei realiseren. Hoe doe je dat? - mini-workshop

Zakelijke groei realiseren. Hoe doe je dat? - mini-workshop

woensdag 19 september

De economische vooruitzichten zijn al maanden achter elkaar heel gunstig Maar neemt u dan genoegen met het volgen van deze trend als het om uw onderneming gaat? Met meer kennis over de mogelijkheden om zakelijke groei te realiseren presteert uw organisatie al snel boven gemiddeld. Waarmee u tevens een stevige basis legt voor de onvermijdelijke periode dat de groei minder groot is.

Mini-workshop zakelijk groeien
Groei van uw organisatie zit niet altijd in het realiseren van meer omzet. Want als u die omzetgroei tegen een lagere verkoopprijs gaat, heeft u wel meer afzet maar is uw marge per geleverd product lager. Tenminste als u niet tegelijkertijd een kostenreductie weet door te voeren.

Laat je inspireren
Niet voor niets gaan we daarom tijdens deze mini-workshop ook in op elementen van groei en wat de consequenties van keuzes zijn. Tevens gaan we in op strategieën om groei te realiseren. 

Een workshop die bedoeld is om u te inspireren groei niet aan het toeval over te laten. Maar door een bij uw organisatie passende groeistrategie, op gestructureede wijze aan te pakken. Waarmee u tevens een stevige basis legt voor de onvermijdelijke periode dat de groei minder groot is.

Locatie + tijdstip
Deze mini-workshop organiseren we in samenwerking met LinkMagazine in de Ginkelse Hoeve (Drunen). De adresgegevens ontvang je na aanmelding.
Aanvang 9.30 uur - eindtijd ca 12.00 uur. Daarna kun je onder het genot van een drankje nog even napraten.

Kosten en aanmelden
Deelnemen kan door je aan te melden via het formulier dat je aantreft via onderstaande aanmeld button. De kosten voor deelname bedragen € 45,00 (excl. BTW) per persoon.
 

Wa
t te doen bij verhindering
je hebt je aangemeld maar bent toch verhinderd? Laat ons dit zo snel mogelijk per e-mail weten. In de bevestigingsmail van jouw aanmelding is daarvoor het e-mailadres opgenomen.

No show fee: wij berekenen €25,-- (excl. BTW) voor door ons gemaakte kosten indien we minder dan 24 uur voor aanvang een afmelding van je ontvangen of als je zonder afmelding afwezig bent.

 

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2018

januari

maart

mei

juni

juli

augustus

september

oktober

november

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close