_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Meewerkstage student 2e of 3e jaars journalistiek of communicatie

Meewerkstage student 2e of 3e jaars journalistiek of communicatie

vrijdag 23 februari 2018

Heb je passie voor (online)teksten, social media en B2B communicatie? Wacht dan niet langer. En solliciteer op deze meewerkstage voor een gedreven 2e of 3e jaars HBO-student journalistiek of communicatie die veel wil leren. STEM kan je deze stage per direct bieden.

Wat ga je doen?
Tijdens deze meewerkstage werk je vooral aan opdrachten die passen bij de competenties ‘analyseren en onderzoeken’, ‘creëren en realiseren’. Maar je krijgt zeker ook de gelegenheid om te plannen en te organiseren en de onderneming te representeren.

En ben je een derdejaars dan verwachten we ook dat je ons helpt bij de ontwikkeling van ons communicatiebeleid en daar gevraagd en ongevraagd over adviseert.

Wat is jouw functie?
Een functieomschrijving hebben we niet. Wel een heleboel marketing en communicatie gerelateerde projecten. Daar werk je aan tijdens deze meewerkstage. Van een onderzoek naar de juiste te benaderen personen tot en met het interviewen van managers voor een blog. En van het opzetten van een event met alle daarbij komende activiteiten tot en met het optimaliseren van de teksten op onze website of het verbeteren van onze social media-inzet. Dus pak je kans en maak er werk van om het maximale leereffect uit deze stage te halen.

Bij wie ga je aan de slag?
Jouw stagebedrijf zijn wij. Maar feitelijk ga je aan de slag met een aantal projecten voor STEM Industrial Marketing Centre zelf en enkele van onze business partners. En daarom staat jouw bureau bij een van die partner-organisatie in Nieuwveen (onder de rook van Alphen aan den Rijn).

Kom je niet uit het westen van het land, dan is wat ons betreft werken vanuit huis en je opleidingsinstituut bespreekbaar. Maar leg dit eerst voor aan je stage coordinator.

Wat bieden we jou?
Naast een inspirerende werkomgeving bieden we je volop de mogelijkheid om in de praktijk kennis te maken met de vele facetten van het communicatievak. Projecten waar jij je stempel op kunt drukken en je tekstuele en organisatorische kwaliteiten in kwijt kunt. Daarnaast bieden we je een stagevergoeding en de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten van STEM. En ook daar leer je van.

Interesse? Kom dan in actie!
Heb je interesse in deze stage? Wacht dan niet langer om te reageren. Want we kunnen je eigenlijk morgen al een stageplaats bieden. Maak je interesse in deze stage duidelijk door je motivatie in de vorm van een kort interview met jezelf te beschrijven. Want we willen wel iets zien van jouw redactionele vaardigheden.

Stuur je sollicitatie samen met je CV aan Willem de Vries van STEM. Je krijgt zonder meer een reactie en als jouw interview er echt uitspringt, ook een uitnodiging om verder te komen praten over deze stage.

Wie is STEM
STEM Industrial Marketing Centre is hét kenniscentrum op het gebied van industriële marketing. Het vakgebied van pure B2B-marketing door en voor technische bedrijven. En via onze expertise helpen we bedrijven en hun veelal technisch opgeleide mensen onder meer via opleidingen, workshops en coaching. Meer informatie over STEM vind je op deze website.

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close