schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Wat zijn 'the moments of truth' voor jouw klanten? (gratis online inspiratiesessie)

Wat zijn 'the moments of truth' voor jouw klanten? (gratis online inspiratiesessie)

Voorbeeld touchpointscyclus bij online aankoopdonderdag 03 september

Jouw (toekomstige) klant heeft voorafgaand aan het werkelijke koopproces doorgaans al heel wat ervaringen en contactmomenten met jouw organisatie. Maar ook in de koopfase zelf en in het aftersales traject zijn er vele momenten waarop jouw klant indrukken over jouw organisatie opdoet. 

Samen met de kwaliteit, prijs en prestaties van jouw producten en diensten bepalen al deze momenten de totale beleving die de klant ervaart: de 'customer experience'. En daarbij zitten ook 'moments of truth'. Momenten die alles bepalend zijn voor het verdere verloop van de onderlinge relatie. Direct of pas in de toekomst

Laat je inspireren
Tijdens deze sessie reiken we je de basisprincipes voor het samenstellen van de 'customer journey' aan die inzicht geeft in die moments of truth'. De basis waarop je de juiste 'customer experience' voor jouw klanten en potentiële afnemers verder kunt ontwikkelen. 

Laat je tijdens deze sessie inspireren om de principes van Customer Experience en Customer Journey toe te passen voor jouw technische B2B bedrijf. We verzorgen deze online van 09.30 tot ca. 10.30 uur. 

Deelnemen?
Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de 'aanmeldbutton'. Dan sturen we je tijdig juuw deelnamelink.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er zijn dan ook geen annuleringsvoorwaarden van toepassing. Vroegtijdig afmelden als je toch niet deel kunt nemen, stellen we wel heel erg op prijs.

NB. Ben je op de genoemde datum verhinderd? We herhalen deze sessie deze zomer nog een aantal keer. Geef daarom op dit formulier je interesse door voor een andere datum. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2020

februari

maart

april

mei

juni

augustus

september

oktober

november

december

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close