Proefcollege Industrial Business Marketing & Sales

Proefcollege Industrial Business Marketing & Sales

Proefcollegedinsdag 17 december

Wil je meer weten over de rol van Marketing & Sales in technische B2B? En overweeg je een opleiding hierover te volgen? Kom dan kennismaken en ervaren of onze opleiding Industrial Business Marketing & Sales past bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Proefcollege
Tijdens dit proefcollege gaan we in op het toenemende belang van marketing voor technische B2B bedrijven. We maken de verschillen met consumenten-marketing duidelijk. Laten je ervaren dat marketing in een B2B omgeving een vak apart is. En wat de kenmerken van industrial markerting zijn.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we daarbij wat dieper in op aspecten als waardecreatie en servitization en hoe je kunt transformeren van een 'goods dominant logic naar service dominant logic' organisatie.

Programma
15.00 - 15.30 uur - Inloop
15.30 - 17.30 uur - Proefcollege Industrial Business Marketing
17.30 - 18.30 uur - Napraten 

Aan het eind van deze meeting is er ook voldoende gelegenheid om met ons van gedachte te wisselen over de aansluiting van deze opleiding bij jouw dagelijkse praktijk en persoonlijke ontwikkeling.

Locatie
We organiseren dit proefcollege in de regio Utrecht (de adresgegevens ontvang je na je aanmelding).

Deelnemen?
Je deelname aan dit proefcollege is uiteraard kosteloos en zonder verdere verplichtingen. We stellen het wel op prijs als je je vooraf aanmeldt voor deelname.

NB. ben je deze keer verhindert? Geef dat dan aan op dit formuler. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close