deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Grote bereidheid bij medewerkers voor leven-lang-leren

Grote bereidheid bij medewerkers voor leven-lang-leren

zaterdag 03 februari 2018

In het vierde kwartaal 2017 is in opdracht van FME een grootschalig onderzoek gedaan onder het management en medewerkers van technische bedrijven. Vanuit STEM hebben we ook een oproep gedaan om aan dit onderzoek deel te nemen. Want digitalisering en robotisering zijn issues die  andere oplossingen voor klanten mogelijk maken. En het zal daarbij niet de eerste keer zijn dat het business model op de schop moet. Maar ook een leven-lang-leren nodig maakt, aldus het persbericht naar aanleiding van de presentatie van de onderzoeksresultaten.

Met steeds verdergaande digitalisering kan het concurrentievermogen worden vergroot en ontstaat nieuwe en andere werkgelegenheid. Directievoorzitter Berenschot Hans van der Molen: "De bedrijven en overheid moeten samen zorgen voor de noodzakelijke scholing om medewerkers te laten werken met nieuwe technologie. Uit dit onderzoek blijkt dat 99% van de medewerkers graag wil ontwikkelen." Ineke Dezentjé Hamming: "Het is de hoogste tijd om een leven-lang-leren mogelijk te maken. Bedrijven, scholen en overheid kunnen daar samen voor zorgen. Want zoals ook de medewerkers in het rapport aangeven: de beste zekerheid is een baan!"

Bron: FME.nl (persbericht)
Download hier het FME rapport: Smart Working - maak werk van technologie


Masterclass Smart Industry:

Donderdag 13 maart organiseert STEM Industrial Marketing Centre in samenwerking met Smart Industry koploper Festo en FME een masterclass 'Smart Industry - wat betekent de fabriek van de toekomst voor uw business? Lees hier meer informatie en hoe u zich kunt aanmelden.

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close