deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Nieuwsbericht 2-2018 is uit: over de zin of onzin van B2B klantportals

Nieuwsbericht 2-2018 is uit: over de zin of onzin van B2B klantportals

180110BIMmewoensdag 07 februari 2018

Deze keer in ons nieuwsbericht aandacht voor het opzetten van een klantportal. Het denken er over is slechts een eerste stap. 

Daarnaast ook een oproep om deel te nemen aan het onderzoek 'Competing in Changing markets'. Deelnemers worden er zonder meer zelf ook wijzer van. 


Nieuwsbericht zelf ontvangen?
Lees hieronder het hele bericht als je dit niet ontvangen hebt. Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de industrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan tweewekelijks in je eigen mailbox.

Nieuwsbericht 2-2018


Klantportals in B2B

Heeft jouw organisatie al een online klantportal? Of overwegen jullie er één te introduceren? Dat laatste is in ieder geval aan de orde bij één van de leden van STEM Industrial Marketing Association.

Maar dat voornemen roept ook vragen op: heeft een klantportal in technische B2B wel zin? Wat komt er allemaal bij kijken - ook qua webtechnologie? Wat zijn zaken die je wel en niet in een klantportal op moet nemen?

Herkenbaar? Lees dan zeker het blog van Jopie Bijl naar aanleiding van de Worshop4Result over 'klantportals' die we recent organiseerden voor onze leden.


Onderzoek 'Competing in Changing Markets'

Bij voldoende deelnemers vanuit de technische B2B (minimaal 100 respondenten) organiseren we samen met professor Rudy Moenaert (TiasNimbas Business School) en professor Henry Robben (Nyenrode Business Universiteit) een strategiesessie in juni naar aanleiding van hun meerjarig onderzoek: “Competing in Changing Markets"?

Je krijgt dan inzichten die je in staat stellen de eigen organisatie sterker te maken en de concurrentiekracht verder te vergroten.

Nog niet deelgenomen aan de versie 2017/2018? Doe dit dan vóór maandag 26 februari. Je wordt er zonder meer wijzer van. Deelnemers ontvangen namelijk een benchmark en samenvatting.

Deelnemen kost circa 20 minuten. Wil je zeker weten dat je ook uitgenodigd wordt voor de strategiesessie in juni? En, dat jouw bijdrage meetelt voor het minimum aantal deelnemers uit de technische B2B? Vraag dan hier een persoonlijke inlogcode aan.


Maakindustrie in het nieuws

'De Nederlandse industrie verslaat Eurozone' was een kop in de media eerder deze week. Dit naar aanleiding van de NEVI Inkoopmanagersindex over januari.

Menig bedrijf in de maakindustrie draait dan ook op volle toeren. Mooi, maar de keerzijde is dat er minder aandacht is voor zaken die ook belangrijk zijn. Zoals commercie en marketing als er toch al een tekort is aan technisch opgeleide medewerkers. Of hoe Nederland voorop kan blijven lopen met slimme maakindustrie.


Aankomende activiteiten
Via STEM kun je op verschillende manieren bijblijven over ontwikkelingen die van invloed zijn op jouw business en op business development. Onder meer door onze nieuwsberichten, blogs en publicaties. Maar ook door de diverse activiteiten die we hierover organiseren, zoals masterclasses, opleidingen en workshops.

Hieronder hebben we er een aantal voor je uitgelicht. Of klik onderaan dit bericht op de button voor het complete overzicht van aankomende activiteiten.


Of bekijk het volledige overzicht van aankomende activiteiten via onderstaande button.

Met vriendelijke groet,
STEM Industrial Marketing Centre

Willem de Vries & Jos Fleischeuer

 

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close