schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Aan de vooravond van de Olympics toch even wat over techniek en schaatsen

Aan de vooravond van de Olympics toch even wat over techniek en schaatsen

vrijdag 09 februari 2018

Zo vlak voor de start van de Olympische winterspelen delen we graag een keer een ander nieuwsbericht over techniek: die van het schaatsen. Een bericht uit NRC over het promotie-onderzoek van Eline van der Kruk (TU Delft). Want er valt door te meten nog veel te verbeteren aan de individuele schaatsslag. Een techniek die je toch al niet zomaar onder de - gehoekte - knie krijgt. Maar die kennelijk anders dan bij andere sporten nog veel meer en beter is af te stemmen op de lichaamsbouw van schaatsers. Op naar nog meer medailles voor de Nederlandse schaatsers in de toekomst.

Waarom nieuws over schaatsen?
Willem de Vries (managing partner STEM) is al jaren actief met schaatsen. Misschien wel de enige techniek waar hij een beetje verstand van heeft. Voor de rest is (industriële) marketing zijn domein. Maar deze keer vonden we het een keer leuk zo vlak voor de Olympische Winterspelen een keer een bericht te delen dat over de schaatstechniek gaat.

En, wie interesse heeft in een lezing van Eline van der Kruk gekoppeld aan een schaatsclinic  kan hier zijn/haar interesse doorgeven

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close