MarketingTroonrede 2018

MarketingTroonrede 2018

Logo MTRdinsdag 25 september

Winnaar PIM literatuurprijs 2017 Rob Beltman nu ook MarketingTroonredenaar 2018

Rob Beltman, de winnaar van de PIM Marketing Literatuurprijs 2017 met zijn boek ‘De marketingorganisatie van de toekomst’, spreekt op dinsdag 25 september de MarketingTroonrede 2018 uit. De Stichting MarketingTroonrede heeft als doel om de marketingfunctie binnen alle typen organisaties voor te bereiden op haar relevantie in de toekomst door zichzelf continu te innoveren. Met PIM Marketing Literatuurprijs-winnaar Rob Beltman krijgt de MarketingTroonrede dit jaar een Troonredenaar die in zijn recente boek ook zelf pleit voor een integrale rol van marketing in organisaties.

Rol van innovatie
Naast de rol van marketing, zal de MarketingTroonrede ook ingaan op de rol van innovatie voor organisaties, producten, diensten. En hierbij ook de relatie leggen met die continue innovatie van de marketingfunctie binnen organisaties. Onder meer Prof. Dr. Henry Robben (hoogleraar marketing Nyenrode Business Universiteit) zal hier in zijn beschouwing op de MarketingTroonrede op ingaan vanuit vier paradoxen die hij onderkent binnen marketing en innovatie.

MarketingTroonredenaar
De MarketingTroonrede wordt dit jaar voor de derde keer uitgesproken. De Stichting hoopt met deze derde editie een goede basis te hebben gelegd voor een traditie waarbij jaarlijks door een aansprekende CEO of Marketeer de MarketingTroonrede wordt uitgesproken. In voorgaande edities vervulden respectievelijk Robert van Houten (toenmalig CEO AGU Holding) en Inge Beckers (Partner Inge Beckers Brand Management) deze eretitel.

Voor de editie 2018 heeft Rob Beltman toegezegd de MarketingTroonrede uit te spreken en te voorzien van een beschouwing daarop. Hierbij zal hij zeker ook ingaan op aspecten die hij in zijn prijswinnende boek naar voren brengt omtrent de ontwikkeling van het vakgebied en zijn visie daarop. Naast auteur is Rob Beltman expert op het gebied van Customer Engagement & Excellence en sinds februari 2018 tijdelijk als Marketing Director verbonden aan de Jaarbeurs te Utrecht.

MarketingTroonrede event 2018
De MarketingTroonrede wordt dit jaar uitgesproken op de vierde dinsdag in september (25-09). Dit event wordt in samenwerking met de alumni kringen Innovatie Management en Marketing & Digital van Nyenrode Business Universiteit georganiseerd.

Programma 
Datum en tijd:
25 sep 2018 - 19:00 - inloop vanaf 18.00 uur (mogelijkheid om een broodje mee te eten)

Locatie:
Nyenrode Business University - Wapenzaal
Straatweg 25
3621 BG Breukelen
Route zie kaart: Google Maps

Interesse in deelname?
Deelname is mogelijk voor iedereen met interesse in het marketingvak, innovatiemanagement en vernieuwing van beide disciplines.

  • Deelname voor leden van STEM Industrial Marketing Association is kosteloos en inbegrepen in hun lidmaatschap.
  • Voor leden van Nyenrode Alumni VCV kringen bedragen de kosten € 10,00
  • Voor niet-leden bedragen de kosten € 15,00

Je kunt je via onderstaande button aanmelden.

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2018

januari

maart

mei

juni

juli

augustus

september

oktober

november

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close