_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Nieuwsbericht 3-2018 is uit: Zo, en nu weer aan de slag - ook met wat we van Olympiërs kunnen leren.

Nieuwsbericht 3-2018 is uit: Zo, en nu weer aan de slag - ook met wat we van Olympiërs kunnen leren.

180226Medaillewinnaars_2018_PyeongChangwoensdag 28 februari 2018

De Olympische Winterspelen zijn voorbij. In dit nieuwsbericht daarom een link naar een blog waarin we toch nog even terugblikken. Maar dat terugblikken is vooral gebaseerd op de lering die we kunnen trekken uit de weg die sporters afleggen naar de top van de Olympus.

Daarnaast ook een oproep om deel te nemen aan het onderzoek 'Competing in Changing markets'. Deelnemers worden er zonder meer zelf ook wijzer van.

Nieuwsbericht zelf ontvangen?
Lees hieronder het hele bericht als je dit niet ontvangen hebt. Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de industrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan aan voor ons tweewekelijkse nieuwsbericht

Nieuwsbericht 3-2018

De Olympische Winterspelen zijn weer achter de rug. Hopelijk heb je er ook van genoten. En, net als Willem de Vries afspraken en werkzaamheden zo geplooid dat je naar de meeste schaatswedstrijden kon kijken. Niet voor niets blikt hij dan ook in zijn blog nog even terug op die spelen. Maar dan wel vanuit een invalshoek wat je van sport in het bedrijfsleven kunt leren. Meer weten? Lees dan hier zijn blog: Zo en nu weer aan de slag!

Maakindustrie in het nieuws
Met dit nieuwsbericht attenderen we je ook graag op een aantal nieuwitems over de maakindustrie die we de afgelopen weken op onze site geplaatst hebben:

'Competing in Changing Markets'
En net als de olie- en gasmarkt zijn overigens ook andere markten constant in beweging. En over de wijze waarop bedrijven de concurrentie in veranderende markten aangaan en weerstaan, doen Prof Rudy Moenaert (TIAS) en Prof Henry Robben (Nijenrode) opnieuw onderzoek.

Meedoen kost je circa 20 minuten. Maar daar krijg je zonder meer een gratis benchmark rapport ter waarde van € 2.000,-- voor terug.

Nog niet deelgenomen? Dat kan nog tot en met dinsdag 6 maart.
Maar vraag dan wel hier een persoonlijke inlogcode aan naar het onderzoek aan, want dan weet je ook zeker dat:

a. jouw bijdrage meetelt voor het aantal B2B deelnemers en de onderzoekers bij voldoende deelnemers ook relevante info voor deze sector kunnen melden;

b. we je dan ook kunnen uitnodigen voor het (gratis) bijwonen van de presentatie van de resultaten en bevindingen tijdens de Super Summer Masterclass op woensdag 27 juni (save the date);

c. je het onderzoek eventueel kunt onderbreken en op een later moment kunt afronden.

Aankomende activiteiten
Graag attenderen we je met dit bericht ook op onze aankomende activiteiten waarin je meer leert over industrial business marketing, sales en innovatie.

We hebben er een aantal voor je uitgelicht. Of klik onderaan dit bericht op de button voor het complete overzicht van aankomende activiteiten.

Of bekijk het volledige overzicht van aankomende activiteiten via onderstaande button.Met vriendelijke groet,
STEM Industrial Marketing Centre

Willem de Vries & Jos Fleischeuer

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close