schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

De week volgens ING-bank: Komt de hogere inflatie nu echt?

De week volgens ING-bank: Komt de hogere inflatie nu echt?

CartoonInflatiezaterdag 17 maart 2018

De protectionistische verandering van koers in de Verenigde Staten blijft de gemoederen op financiële markten bezighouden. De Amerikaanse inflatie lijkt in de komende maanden verder aan te gaan trekken.

Lees hier het weekbericht van ING-Bank: markten in beweging van 16maart 2018.

Wat brengt de toekomst
Daar waar de inflatie in de Verenigde Staten nu echt toe lijkt te nemen, is deze in de Eurozone weer ligt gedaald in februari, zo blijkt uit het weekbericht van ING-Bank van 16 maart. Maar wat de inflatie gaat doen de komende tijd is voor zowel de VS als Europa eeb onvoorspelbare factor.

Dat wil niet zeggen dat je maar moet afwachten wat je overkomt. Bedrijven die in goede tijden floreren en in slechte tijden het goed kunnen volhouden hebben aan scenario planning gedaan waardoor ze weerstand kunnen bieden aan tegenvallende marktomstandigheden of hyper-concurrentie.

Maar wat is nu precies scenarioplanning. En hoe organiseer je dat. Samen met Bob Rietveldt organiseren we bij voldoende belangstelling binnenkort weer een kennismakingsworkshop over scenarioplanning. Interesse? Laat het ons weten. Dan ontvang je meer informatie en een uitnodiging om deel te nemen. De datum bepalen we in overleg als zich minimaal 5 belangstellenden hebben ingeschreven.

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close