27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Hoe maak je een succesvol start met duurzaam ondernemen?

Hoe maak je een succesvol start met duurzaam ondernemen?

180217BeeldCatchUp1dinsdag 20 maart 2018

Graag attenderen we je op een Catch-up van duurzaamheidsplatform TGTHR op dinsdag 27 maart 2018. Want duurzaam ondernemen is een zeer relevant item voor bedrijven uit de maakindustrie. Daarnaast zijn we vanuit STEM ook nauw betrokken bij TGTHR.

Gastbedrijf van deze catch-up is ARN (Auto Recycling Nederland) uit Tiel. Gastheer Allard Verburg namens ARN (alumnus van de STEM Industrial Business Marketing Course) zal de deelnemers zeker ook iets melden over de marketingkant van de stappen die de organisatie op het gebied van duurzaam ondernemen heeft gezet.

Daarnaast gaan Rob van Tilburg, Nick van Moerkerk en Paul van Scherpenseel in op de praktische kanten van succesvol starten met duurzaam ondernemen.

Interesse in deelname? Je betaalt dan geen € 125,- maar slechts € 95,--. Gebruik hiervoor bij aanmelding de kortingcode: STEM30.

Leden van STEM Industrial Marketing Association profiteren extra van hun lidmaatschap en ontvangen daarover apart informatie of kunnen hun kortingcode opvragen bij STEM.

Kijk hier voor meer informatie: https://goo.gl/3WwG1W

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close