27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

De week volgens ING-bank: Beurshandelaren in mineur het weekend in door oplopend handelsconflict

De week volgens ING-bank: Beurshandelaren in mineur het weekend in door oplopend handelsconflict

zaterdag 24 maart 2018

De beurzen zijn in mineur vanwege het oplopende handelsconflict tussen de VS en China. De indices stonden vrijdagmiddag laat zo'n 3 tot 4% onder de slotstand van een week eerder. Beleggers maken zich dan ook grote zorgen over de verdere gevolgen van het handelsconflict. Indicatoren wijzen op enige verzwakking van de economie van de eurozone later dit jaar.

Lees hier het weekbericht van ING-Bank: markten in beweging van 23 maart 2018.

Wat brengt de toekomst
Het ING-weekbericht maa ook meldinge van 'indicatoren die op enige verzwakking later dit jaar van de economie in de eurozone wijzen'. Zijn de hoogtijdagen dan nu al voorbij? Is dit een afvlakking van de groei naar een wat realistischer na een immense spurt voorwaarts de afgelopen twee jaar? Of zijn de verwachtingen slechts een tijdelijk dip en groeien bomen toch tot in de hemel?

De toekomst zal het leren maar is ook onvoorspelbaar. Maar dat wil niet zeggen dat je gelaten moet afwachten wat je overkomt. Bedrijven die in goede tijden floreren en in slechte tijden het goed kunnen volhouden hebben aan scenario planning gedaan waardoor ze weerstand kunnen bieden aan tegenvallende marktomstandigheden of hyper-concurrentie.

Maar wat is nu precies scenarioplanning. En hoe organiseer je dat. Samen met Bob Rietveldt organiseren we bij voldoende belangstelling binnenkort weer een kennismakingsworkshop over scenarioplanning. Interesse? Laat het ons weten. Dan ontvang je meer informatie en een uitnodiging om deel te nemen. De datum bepalen we in overleg als zich minimaal 5 belangstellenden hebben ingeschreven.

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close