deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Nieuw STEM initiatief: B2B Business Development Studiereis

Nieuw STEM initiatief: B2B Business Development Studiereis

Ansichtkaart Vilniuszondag 24 juni 2018

Dit najaar kunt u met STEM Industrial Marketing Centre een begin maken met een nieuwe traditie: de B2B Business Development Studiereis. Een halve week kennis opdoen, je laten inspireren en netwerken met het doel: méér business genereren. Hoe mooi is dat?

Samen met de experts van Studium Travel - specialist in (marketing)studiereizen - hebben we een op maat gemaakte studiereis opgezet voor technische B2B bedrijven. U reist met ons mee op woensdag 7 november naar Litouwen - een van snelst digitaliseerende landen binnen de EU. Zaterdagavond 10 november bent u weer thuis. 

Vier dagen kennis opdoen
In die 4 dagen heeft u twee zéér relevante Masterclasses meegemaakt op ISM University of Management & Economics in Vilnius. Eén onderwerp is bijv. Blockchain en de belangrijkste toepassingsgebieden en betekenis ervan voor uw business. Het andere onderwerp gaat over het maken van de juiste strategische keuzes als het gaat om marktsegmentatie, positionering, werven van klanten, en uw concurrentiestrategie. 

Wat de reis dubbel interessant maakt is een uniek bedrijfsbezoek bij één van de energie(transitie)bedrijven in Litouwen. Een toppunt van kennisdeling is de sessie waarbij u gaat sparren met het management over hun strategische vraagstukken., Daarmee scherpt u ook uw eigen vaardigheden aan. Een échte studiereis dus. Geen gelanterfant, geen feesten en partijen maar vier dagen intensief kennis stapelen, inspiratie opdoen, nieuwe inzichten meenemen en contacten leggen.

Match Making & Netwerken

Natúúrlijk worden we tijdens ons bezoek ook ontvangen bij de Nederlandse Ambassadeur in Litouwen én staat een lunch op het Litouwse Ministerie van Economische Zaken op het programma. 
 
Deze studiereis staat óók in het teken van match making; er wordt ruimschoots tijd ingepland voor het leggen van contacten met Litouwse ondernemingen. Zowel voor de verkoop áán ondernemingen in Litouwen, als het importeren van producten vanuit deze Baltische staat. Zoekt u nog kansen voor zakendoen, dan is ook aan dát aspect gedacht.

Kosten
De kosten voor deze studiereis zijn inclusief retourvlucht, hotelovernachtingen maaltijden en transfers in Litouwen. Tevens is voor niet-leden van STEM Industrial Marketing Association een premium lidmaatschap voor zes maanden inbegrepen van dit platform van industrieel marketeers. 

De  normale prijs bedraagt €2.945,-- (excl. btw).
Vroegboekers ontvangen € 200,00 korting en betalen € 2.745,-- (excl. btw) indien de reis vóór 1 september geboekt wordt.

Leden van STEM Association die vóór 1 juni 2018 reeds lid waren, profiteren van een extra ledenkorting op deze reis. De prijs voor leden wordt op aanvraag toegezonden.

Save the date 
Interesse om deel te nemen? Noteer in ieder geval alvast de data: 7 tot en met 10 november 2018.

Binnenkort hoort u méér over deze reis. Maar wilt u nú alvast met ons over deze studiereis van gedachten wisselen? Klik dan de knop hieronder… we vertellen u er graag meer over.


« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close