deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Logistieke dienstverleners en verladers: pas op!

Logistieke dienstverleners en verladers: pas op!

woensdag 18 april 2018

Uit een sectorrapport van ABN AMRO blijkt dat de logistieke sector voor 3 belangrijke uitdagingen staat. Er liggen belangrijke thema's op de loer die de positieve cijfers ernstig kunnen schaden. Lees hier het hele bericht op logistiek.nl

Wat brengt de toekomst
Logistieke dienstverleners en verladers moeten zich dan ook geen zand in de ogen laten stooien door de mooie cijfers van dit moment. De vooruitzichten voor de logistieke sector zijn positief. Maar wie niet goed genoeg vooruit kijkt, kan wel eens de boot alsnog missen.

En dat betekent dus ook dat je niet gelaten kunt afwachten wat je overkomt. Bedrijven die in goede tijden floreren en in slechte tijden het goed kunnen volhouden hebben aan scenario planning gedaan waardoor ze weerstand kunnen bieden aan tegenvallende marktomstandigheden of hyper-concurrentie.

Maar wat is nu precies scenarioplanning. En hoe organiseer je dat. Samen met Bob Rietveldt organiseren we bij voldoende belangstelling binnenkort weer een kennismakingsworkshop over scenarioplanning. Interesse? Laat het ons weten. Dan ontvang je meer informatie en een uitnodiging om deel te nemen. De datum bepalen we in overleg als zich minimaal 5 belangstellenden hebben ingeschreven.

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close