27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Kansen om technische toppers te verwerven vooral voor duurzame bedrijven

Kansen om technische toppers te verwerven vooral voor duurzame bedrijven

woensdag 02 mei 2018

Dinsdag 1 mei brachten zowel het Financieel Dagblad als het NOS-journaal het bericht dat 'schaars technisch talent bedankt voor een carrière bij Shell en andere vervuilers'. 

Jonge hoog opgeleide technici geven de voorkeur aan duurzame bedrijven. Lees hier het hele bericht van FD-online.

Bij de wortels aanpakken
Iets om rekening mee te houden en wellicht ook een kans voor technische bedrijven om schaars technisch toptalent te werven. Maar veel organisaties worstelen echter met de vraag: kost duurzaam ondernemen nu geld of levert het ook wat op? En hebben nog heel wat stappen te zetten op de ladder naar een werkelijke duurzame/circulaire bedrijfsvoering. En dus om voldoende aantrekkingskracht te hebben op jongeren met een technische opleiding die juist de voorkeur geven aan duurzaamheidskampioenen.

Maar het hoeft niet heel ingewikkeld te zijn om een goed duurzaamheidsbeleid op te stellen, dat bijdraagt aan de economische en duurzaamheidsdoelstellngen van een organisatie. Zolang je hiervoor maar de juiste structuur en kaders hanteert en een duurzame bedrijfsvoering bij de wortels aanpakt.

Hoe je dit doet, leer je tijdens de Catch-up van TGTHR op donderdag 7 juni.

TGTHR is onze samenwerkingspartner op het gebied van duurzaamheid. Deze Catch-up wordt ook nog eens georganiseerd met en bij STEM-relatie ARN in Tiel. En, STEM-relaties ontvangen € 30,-- korting op dit event over duurzaam ondernemen.

Meer informatie over deze Catch-up en om je aan te melden tref je aan via onderstaande button.

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close