man kijkt naar fabriek

Stem - Linking your future

Ons profiel

Het nieuwsbericht van deze week over kansen voor technisch MKB want tech-toppers kiezen voor duurzaam

Het nieuwsbericht van deze week over kansen voor technisch MKB want tech-toppers kiezen voor duurzaam

dinsdag 15 mei 2018

‘Technisch talent bedankt voor carrière bij Shell en kiest voor duurzame bedrijven’, kopte FD-online recent. Dat biedt kansen voor technische MKB-bedrijven, was mijn eerste reactie. Of is er op de weg naar een echt duurzame organisatie nog wel wat werk aan de winkel? Lees er meer over in het blog van Willem de Vries: ‘Tech-toppers kiezen voor duurzaam’.


Nieuwsbericht zelf ontvangen?
Lees hieronder het hele bericht als je dit niet ontvangen hebt. Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.


Lees hier de overige items uit ons nieuwsbericht van 14 mei 2018

B2B Business Development Studiereis
De kleine landen aan de Baltische Zee ontwikkelen zich steeds meer tot belangrijke spelers in de digitale wereld van Big data en Blockchain. Daar kunnen managers en marketeers van technische B2B bedrijven nog wat van leren. Daarom organiseren we in het najaar voor de eerste keer de STEM B2B Business Development Studiereis naar Litouwen. Lees hier meer.


Hoe scoort jouw organisatie in vergelijking met de concurrentie?

Door deelname aan het onderzoek ‘Competing in Changing Markets’ kom jezelf ook meer te weten over de concurrentiepositie van jouw organisatie. Want alle deelnemers ontvangen een gratis benchmark (waarde € 2.000,-). En natuurlijk help je met jouw deelname Prof. Dr. Henry Robben (Nyenrode Business Universiteit) en Prof. Dr. Rudy Moenaert (TIAS Business School) aan waardevolle informatie voor hun onderzoek en de Super Summer Masterclass op 27 juni.

Nog niet deelgenomen? Dat kan nog tot en met vrijdag 1 juni. Maar vraag dan wel hier een persoonlijke inlogcode aan naar het onderzoek aan, want dan weet je ook zeker dat:Deelnemen kan tot en met vrijdag 1 juni. Maar doe dat wel via deze directe link naar het onderzoek, want dan weet je ook zeker dat:

  • jouw bijdrage meetelt voor het aantal B2B deelnemers waardoor de onderzoekers bij voldoende respondenten uit de maakindustrie ook relevante info over deze sector kunnen melden;
  • we je kunnen uitnodigen om (gratis) de presentatie van de resultaten en bevindingen bij te wonen tijdens de Super Summer Masterclass op woensdag 27 juni (save the date);
  • je het onderzoek eventueel kunt onderbreken en op een later moment kunt afronden.


STEM on air

Dinsdag 8 mei was Willem de Vries te gast in het radio programma 'Muziek in de Maak' van presentator Theo Koster (voorheen NEVAT). Uitgebreid kwam natuurlijk de rol van industriële marketing aan de orde in deze twee uur durende uitzending op RTV Seaport. Met ook door Willem zelf gekozen muziek. Je kunt hier de podcast beluisteren.


Engineers en Managers gezocht die wijzer willen worden van hun kennis
In opdracht van een STEM-relatie starten we een onderzoek naar engineering bij en voor technische bedrijven. We zoeken daarvoor engineers en/of managers die hun kennis en ervaring hierover willen delen.

Als dank voor een actieve deelname bieden we een voucher ter waarde €175,-- (excl. btw). Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden voor deelname.


Aankomende activiteiten

STEM houdt je op verschillende manieren op de hoogte over Business Development in een technische B2B omgeving:

Of bekijk via onderstaande button alle activiteiten van STEM de komende weken.

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close