schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Het nieuwsbericht van deze week (B2B) marketing en de privacywet

Het nieuwsbericht van deze week (B2B) marketing en de privacywet

vrijdag 08 juni 2018

Het kan je niet zijn ontgaan: 25 mei is de Europese verordening omtrent de privacy (ook wel AVG) officieel van kracht geworden. En rond die datum ontstond een ware lawine aan e-mailberichten met vaak zelfs onjuiste interpretaties van de AVG, vooral rondom e-mailmarketing gerelateerde zaken. Want wat mag nu nog wel en wat niet. Lees er meer over in het blog van Janet Kooren: B2B-marketing en de privacywet.

Nieuwsbericht zelf ontvangen?
Lees hieronder het hele bericht als je dit niet ontvangen hebt. Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.


Lees hier de overige items uit ons nieuwsbericht van 6 juni 2018


Vergelijk de concurrentiekracht van jouw organisatie
Deelnemen aan het onderzoek Competing in Changing markets van Prof. dr. Henry Robben (Nyenrode Universiteit) en Prof. dr. Rudy Moenaert (TIAS Business School) levert je direct waardevolle informatie op. Want alle deelnemers ontvangen een gratis benchmark (waarde € 2.000,-) over de concurrentiekracht van hun organisatie in vergelijking met andere bedrijven. 


Deelnemen kan nog steeds. Maar doe dat wel via onderstaande link, want dan weet je zeker dat: 

  • jouw bijdrage meetelt voor het aantal B2B deelnemers en de onderzoekers verantwoorde uitspraken kunnen doen over concurrentie in de maakindustrie;
  • we je kunnen uitnodigen om (gratis) de presentatie van de resultaten en bevindingen bij te wonen tijdens een bijeenkomst in het najaar;
  • je het onderzoek eventueel kunt onderbreken en op een later moment kunt afronden.


B2B Business Development Studiereis
Een nieuw initiatief van STEM is de B2B Business Development Studiereis. Een reis waarbij je van elkaar en van bedrijven uit het buitenland kunt leren. We organiseren deze studiereis dit jaar voor het eerst. De reis voert naar Litouwen. Een land dat Europees koploper is in digitalisering, Big Data en Blockchain. En niet alleen op technisch vlak. Maar waar men ook veel weet over de business-toepassingen ervan. 

Samen met mensen uit het bedrijfsleven en hoogleraren van de Universiteit in Litouwen kijken we dan vooral ook naar de marketing en businessmogelijkheden ervan. Lees hier meer over deze studiereis.


Extra masterclass woensdag 27 juni en overige aankomende activiteiten

 

Met vriendelijke groet,
STEM Industrial Marketing Centre

 

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close