_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Allemaal goed nieuws toch?!?

Allemaal goed nieuws toch?!?

180626GoodNews520brmaandag 25 juni 2018

De zomer is nu officieel begonnen en dat betekent ook dat er weer heel wat mensen binnenkort op vakantie gaan. Geniet ervan.

De economie blijft zich gunstig ontwikkelen volgens het CPB, ondanks dat de groeipiek vermoedelijk achter ons ligt. Mooi vooruitzicht voor de maakindustrie dus.  Lees hier verder >

Vorige week hebben de deelnemers aan het Industrial Business Marketing & Sales dit programma succesvol afgerond met de presentatie van hun praktijkopdracht. Proficiat allemaal.

En reflecteert STEM-ambassadeur Bob Rietveldt in zijn blog op een recent artikel in NRC over de hoop die de Nederlandse offshore sector kan putten uit de gestegen olieprijzen. Goed nieuws toch?!? Lees hier hoe Bob daar over denkt.

 
En verder in ons nieuwsbericht van 21 juni: 

Help de onderzoekers aan waardevolle informatie en daarmee ook jezelf
We hebben je al eerder gevraagd deel te nemen aan het onderzoek Competing in Changing markets van Prof. dr. Henry Robben (Nyenrode Universiteit) en Prof. dr. Rudy Moenaert (TIAS Business School). Dat doen we nog een keer omdat we voor verantwoorde onderzoeksresultaten over de concurrentiekracht in technische B2B nog wel wat deelnemers kunnen gebruiken.

Maar deelnemem levert je ook direct zelf waardevolle informatie op. Want alle deelnemers ontvangen een gratis benchmark (waarde € 2.000,-) over de concurrentiekracht van hun organisatie in vergelijking met andere bedrijven. 

Deelnemen kan nog steeds. Maar doe dat wel via deze directe link naar het onderzoek, want dan weet je ook zeker dat:

  • jouw bijdrage meetelt voor het aantal B2B deelnemers en de onderzoekers verantwoorde uitspraken kunnen doen over concurrentie in de maakindustrie;
  • we je kunnen uitnodigen om (gratis) de presentatie van de resultaten en bevindingen bij te wonen tijdens een bijeenkomst in het najaar;
  • je het onderzoek eventueel kunt onderbreken en op een later moment kunt afronden.

Delen van het onderzoek onder relaties stellen we zeer op prijs. We hebben dat extra makkelijk gemaakt door een 'Tell a Friend' button op de pagina over het onderzoek op onze site.


B2B Business Development Studiereis
Een nieuw initiatief van STEM is de B2B Business Development Studiereis. Een reis waarbij je van elkaar en van bedrijven uit het buitenland kunt leren. We organiseren deze studiereis dit jaar voor het eerst. De reis voert naar Litouwen. Een land dat Europees koploper is in digitalisering, Big Data en Blockchain. En niet alleen op technisch vlak. Maar waar men ook veel weet over de business-toepassingen ervan. 

Samen met mensen uit het bedrijfsleven en hoogleraren van de Universiteit in Litouwen kijken we dan vooral ook naar de marketing en businessmogelijkheden ervan. Lees hier meer over deze studiereis.

Aankomende activiteiten
Graag attenderen we je op de activiteiten die nog op het programma staan voordat de zomervakanties beginnen. En ook op de opleidingen en workshops die in het najaar op de planning staan. Een compleet overzicht tref je achter onderstaande button aan.

Maar we lichten er hier ook graag een paar voor je uit:

Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan hieronder aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.


« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close