27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Strijdbijl na battle Sales versus Marketing begraven; samenspraak smaakt naar meer.

Strijdbijl na battle Sales versus Marketing begraven; samenspraak smaakt naar meer.

180627Impressiesdonderdag 28 juni 2018

De gezamenlijke masterclass rond het thema Marketing versus Sales woensdag 27 juni, was zeer geannimeerd maar bovenal ook heel leerzaam. 
De conclusies: sales en marketing staan feitelijk voor dezelfde uitdagingen en streven dezelfde doelen na. Alleen is er wel meer samenspraak nodig.Begraaf dus de strijdbijl en ga met elkaar in gesprek!

Vaker gezamenlijke sessies
Om die samenspraak tussen de voornamelijk in salesfuncties opererende leden van de Sales & Marketing Executives International (SMEI) en leden van STEM Industrial Markeitng Centre voort te zetten, gaan we zonder meer vaker gezamenlijke sessies organiseren.Te beginnen met een gezamenlijk bijeenkomst rondom het onderzoek Competing in Changing Markets in januari 2019.

Want de meeting van gisteren was oorspronkelijk daarvoor gepland. Maar omdat het aantal respondenten uit de maakindustrie nog niet voldoende is om wetenschappelijk verantwoorde conclusies aan de uitkomsten van het onderzoek te verbinden, is voor de meeting van 27 juni gekozen voor een ander onderwerp. 

Oproep: help het onderzoek Competing in Changing Markets aan voldoende B2B respondenten

Kijk hier hoe je ons en de onderzoekers direct en/of via het delen van de informaatie kunt helpen de response te verhogen.

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close