deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Komkommertijd bestaat niet! Of toch wel?

Komkommertijd bestaat niet! Of toch wel?

180811KomkommertijdBestaatNiet-NRC180806maandag 13 augustus 2018

In NRC van maandag 6 augustus verscheen een bericht in de rubriek 'NRC checkt' met de kop: 'Komkommertijd bestaat niet'. In de betreffende rubriek wordt vrijwel dagelijks door de redactie een nieuwsitem, uitspraak of stelling getoetst op waarheid. Deze keer nam de redactie het fenomeen 'komkommertijd' onder de loep.

In dit bericht komt de redactie tot de conclusie dat de uitspraak ‘Komkommertijd bestaat niet’ van Paul van den Bosch (hoofdredacteur AD-Regio) 'grotendeels onwaar' is (lees hier het hele artikel in NRC). Oftewel: er is wel degelijk sprake van komkommertijd. Of de Nederlandse industriële sector de zomerperiode van dit jaar ook als komkommertijd ervaart is nog maar de vraag. Maar buiten kijf is dat het doorgaans wel qua nieuws en activiteiten rustiger is in de zomermaanden. 

Bij het lezen van dit artikel en de conclusie die de redactie daarin trekt, kwam de gedachte aan een blog dat we vorig jaar in de zomer hebben geplaats in de herinnering: Het is komkommertijd! Lees het hier en wellicht kom je samen met ons tot de conclusie dat de zomerperiode zich juist ook goed leent om eens wat te reflecteren op de business. 

Interesse om eens te sparren over business development en de rol van marketing, sales en innovatie daarbij? Neem gerust contact op: bel Willem de Vries 06 204 275 84 of stuur via de link een bericht

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close