_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

De week volgens ING-bank: Een druk najaar

De week volgens ING-bank: Een druk najaar

zondag 26 augustus 2018

De afgelopen week was kennelijk rustig qua economische berichtgevingen. Want het weekbericht van ING-bank rept daar niet over maar begint direct met een intro dat het een druk najaar wordt voor beleggers. Nou ik kan u verzerkeren: niet alleen voor beleggers maar voor iedereen in Nederland.

Want je zal maar schooldirecteur zijn en afgelopen maandag, morgen of maandag 3 september de schooldeuren weer openen. Midden juli dreigde bij een kwart daarvan een lerarentekort. En in de industriële sector is het al niet beter. De arbeidsmarkt begint overigens in de meeste sectoren en op alle fronten te kraken en te piepen. Zoals ook blijkt uit twee artikelen in het FD van deze week: 'UWV; steeds moelijker om mensen te vinden' en 'Maak voltijdbanen aantrekkelijk voor vrouwen'. 

Misschien vormen de arbeidsmarktperikelen voor de meeste ondernemers wel een groter probleem dan de zorgen van beleggers, waar de analist van de ING-bank het over heeft. Daar waar mogelijk, proberen we vanuit STEM ondernemers in de maakindustrie bij te staan in het vinden van oplossingen voor markt gerelateerde problematieken. En daar scharen we ook de arbeidsmarkt onder. Hoewel we bedrijven niet direct aan technisch personeel kunnen helpen. Maar wellicht dat een aantal tips over het anders denken over de inzet van nog onbenut arbeidspotentieel al wat hulp biedt. Ook als het om zaken rondom uw marketing, commercie of innovatie gaat.

Bel 085 104 65 36 of mail gerust om daar eens over te sparren.

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close