27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Najaar 2018: vakbeurzen, opleidingen en andere activiteiten

Najaar 2018: vakbeurzen, opleidingen en andere activiteiten

180827De_Scholen_zijn_weer_Begonnen460brwoensdag 29 augustus 2018

Nog een paar dagen en alle scholen zijn weer begonnen. Net zoals het academisch jaar en een najaar met de nodige activiteiten, workshops, opleidingen en..... vakbeurzen.

En daarom in het nieuwsbericht van STEM deze week niet alleen aandacht voor de activiteiten die we vanuit STEM Industrial Marketing Centre dit najaar verzorgen op het gebied van marketing, communicatie en innovatie. Maar ook een blog met tips voor het vergroten van de effectiviteit van jouw beursdeelname dit najaar (of later). Lees het hier >

Agenda met aankomende activiteiten

Graag attenderen we je op een aantal activiteiten die we vanaf de eerste week van september op het programma hebben staan:

Of bekijk het hele overzicht met activiteiten, opleidingen, masterclasses en workshops rondom marketing, commercie en innovatie dit najaar. Allemaal speciaal afgestemd op mensen die werkzaam zijn in de maakindustrie. 

Een mooi en actief najaar gewenst, waarbij we je graag een keer zien bij een van onze bijeenkomsten, workshops of opleidingen.

*Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan hieronder aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close