Zakelijk groei design en meer tijdens Dutch Design Week

Zakelijk groei design en meer tijdens Dutch Design Week

181007DDW-ABNAMROdonderdag 25 oktober

Tijdens de Dutch Design Week 2018 gaat Willem de Vries (STEM Industrial Marketing Centre) aan de hand van enkele modellen en praktijkvoorbeelden in op de keuzes die gemaakt kunnen worden om de organisatie te laten groeien. Zakelijk groeien vraagt nu eenmaal om een gedegen groeiontwerp. En daar speelt industriële marketing een belangrijke rol in. Want marketing is juist in een technische omgeving veel meer dan een kleurrijke folder of fraaie beursstand.

Deze prestentatie vindt plaats tijdens twee parallelsessie van een event dat ABN-AMRO bank op 25 oktober voor klanten en belangstellende organiseert. Andere parallelsessies worden verzorgd door:

  1. David Kemps (Sector Banker Industrie ANB-AMRO) over aantrekkelijk werkgeverschap en het vinden en binden van Generatie Z-ers die nu beschikbaar komen op de arbeidsmarkt.

  2. Patrick Fokke (Siemens Industry Software) gaat in op Digital Twinning en die dit biedt om tijdens de ontwerp, productie- en gebruiksfase een verbetering van  snelhied, flexibiliteit, kwaliteit en efficiency te realiseren.

  3. Casper Burgering (econoom grondstoffenmarkten ABN-AMRO) ontvouwt de belangrijkste trends in industriële metaalmarkten (basismetaal en staal) en belangrijkste economische en fundamentele ontwikkelingen die de metaalprijzen richting 2019 bepalen.


Voorafgaand aan deze parallelsessies vertelt Arnold Mulder (ABN AMRO) in een plenaire sessie over de laatste ontwikkelingen die van invloed zijn op industriële sector rondom de energietransitie. Gaat het klimaatakkoord ook jouw organisatie raken?

Daarna volgt een rondleiding langs jong ontwerpers op het Dutch Design Week-terrein. En aansluitend kun je twee van de vijf parallelsessies bijwonen.

Meer informatie en deelneemn
Deelnemen is gratis. Wel graag vooraf aanmelden. Het formulier hiervoor vind je op de pagina met meer informatie over deze bijeenkomst tijdens de Dutch Design Week als onderdeel van diverse themasessies 'Industrie klaar voor de toekomst'van ABN-AMRO bank.

Graag tot ziens op 25 oktober in Eindhoven.

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2018

januari

maart

mei

juni

juli

augustus

september

oktober

november

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close