_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Menselijke maat in disruptieve tijden - ook in B2B marketing van belang

Menselijke maat in disruptieve tijden - ook in B2B marketing van belang

181003STEMsite_IMG_4485woensdag 10 oktober 2018

Op de vierde dinsdag in september sprak Rob Beltman - recent de winnaar van de PIM-marketingliteratuurprijs - de MarketingTroonrede 2018 uit. Gastblogger Gijs Molsbergen noteerde naast een sfeerimpressie ook aandachtspunten hieruit. Vanuit STEM hebben we er een panel met duiding voor marketing verantwoordelijke managers in de maakindustrie aan toegevoegd. Lees ze beide hier >

En verder in het nieuwsbericht van 3 oktober
Een belangrijke boodschap die doorklinkt vanuit de MarketingTroonrede is: hoe houd je marketing menselijk in een steeds verder gaande digitaliserend vak. En dat geldt wellicht nog meer in een omgeving waar een bèta-profiel overheerst, zoals in technisch B2B bedrijven.

Want mensen die in de techniek werkzaam zijn, hebben een voorkeur voor technologie gedreven oplossingen. Maar de vraag is of afnemers alleen op technische oplossingen zitten te wachten. Niet voor niets is er in de maakindustrie steeds meer aandacht voor het 'ontzorgen' van afnemers op juist ook andere dan technische vlakken. Een trend die Servitization genoemd wordt.

En daarom organiseren we dinsdag 20 november de STEM-masterclass: 'de meerwaarde van servitization voor de maakindustrie', lees hier meer of meld je direct aan > 

Overige activiteiten
Dit najaar verzorgen we ook weer diverse opleidingen en workshops waarmee technici hun klantgerichtheid kunnen aanscherpen of meer leren over het marktgericht ontwikkelen van producten en diensten. We lichten er hier een paar voor je uit.

Of bekijk het hele overzicht met activiteiten, opleidingen en masterclasses
rondom marketing, commercie en innovatie dit najaar. Allemaal speciaal afgestemd op mensen die werkzaam zijn in de maakindustrie.

*Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan hieronder aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close