27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Industrial Internet of Things: hype of Holy grail?

Industrial Internet of Things: hype of Holy grail?

dinsdag 13 november 2018

Het industrial internet of things is een wortel. Een sappige, oranje wortel die ons aan een vishengeltje wordt voorgehouden, zodat we er vanaf nu constant achteraan lopen. Dat is althans hoe Hans Sintemaartensdijk van Tata Steel kijkt naar IIoT. ‘Klinkt dat wat negatief? Zo bedoel ik dat niet. De wortel fungeert als vliegwiel om vanaf nu in beweging te blijven.’ Want volgens hem is het zeer de moeite waard om die wortel na te jagen. Lees hier het hele artikel op hetNieuweProduceren.nl


Commerciële vertaalslag
Hoewel het hele artikel vooral gaat over de introductie van IIoT binnen Tata Steel zijn er ook (commerciële) vertaalslagen uit op te maken voor MKB-bedrijven in de maakindustrie:

a. zorg er voor dat IIoT een doorvertaling krijgt naar services waarmee je klanten kunt ontzorgen;

b. zorg voor een vertaalslag van de voordelen die jouw propositie te biedt in taal die directieleden aanspreekt: lagere onderhoudskosten, minder faalkosten, minder of geen stilstand, efficiëtere productieprocessen etc.

Sparren?
Wil je een keer vrijblijvend sparren over de commerciële mogelijkheden van Industrial Internet of Things voor jouw berdrijf? Laat het ons weten via het formulier achter deze link.

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close