MarketingTroonrede 2019: Marketing en de impact op mens, markt en maatschappij

MarketingTroonrede 2019: Marketing en de impact op mens, markt en maatschappij

Logo MTRdinsdag 24 september

MarketingTroonrede 2019: dinsdag 24 september

Uitgesproken voor marketeers, commercieel, innovatie en C-suite managers door 
Daniëlle de Jonge

Aan de vooravond van een nieuw decennium laat de MarketingTroonrede 2019 haar licht schijnen over de impact van marketing op mens, markt en maatschappij.

De MarketingTroonrede wordt jaarlijks uitgesproken op de vierde dinsdag in september en geeft een noodzakelijk en verfrissend zeer hoog-over perspectief op ontwikkelingen in het vakgebied. 

Dit jaar wordt de MarketingTroonrede op dinsdag 24 september uitgesproken door Danielle de Jonge – auteur van het recent verschenen boek ‘Extreem Klantgericht’

Speciaal voor deelnemers aan het MarketingTroonrede event 2019 bestaat de mogelijkheid om in het bezit te komen van een door Daniëlle de Jonge ter plekke gesigneerd exemplaar van dit boek. Dit kan tegen het speciale tarief van € 20,00 (je bestelling kun je doorgeven op het aanmeldformulier voor deelname aan de MarketingTroonrede).

Locatie: Jaarbeurs, Utrecht - aanvang 16.00 uur.


Aanmelden leden

Voor leden van STEM Industrial Marketing Association is deelname bij hun lidmaatschap inbegrepen. Ben je lid van STEM Assocition dan kun je je via deze link direct aanmelden.

Wil je eerst meer informatie? Klik dan op de link naar de site van 
www.marketingtroonrede.nl

Als lid van STEM kun je je ook via het aanmeldformulier op deze site aanmelden.


Geen lid? Wel interesse om deel te nemen?
Niet-leden kunnen natuurlijk ook deelnemen maar betalen wel het normale deelname tarief. Bekiijk voor meer informatie, de kosten, de Early-bird korting en hoe je kunt aanmelden de website www.marketingtroonrede.nl

Of word lid van STEM Association
Je kunt ook lid worden van STEM Industrial Marketing Association. Doe je dit vóór 17 september, dan profiteer je direct van het ledenvoordeel om kosteloos deel te nemen aan het MarketingTroonrede event 2019. Kun je ook nog deelnemen op 18 september aan de extra masterclass: Marktgerichtheid loont in technische B2B. En bedragen de lidmaatschapskosten tot het einde van dit jaar slechts € 125,-- (normaal voor de rest van dit jaar € 180,00 excl. btw).

Vermeld op je aanmeldingsformulier voor het lidmaatschap van STEM Association in het veld <aanvullende informatie> de code MTR19stem. Je ontvangt dan een apart bericht om je aan te melden voor het MarketingTroonrede event op 24 september en de extra masterclass op 18 september.

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2019

januari

februari

maart

april

mei

juni

augustus

september

oktober

november

december

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close