STEM Masterclass 'When B2B buyers want to hear from sellers'

STEM Masterclass 'When B2B buyers want to hear from sellers'

dinsdag 10 december

Uit onderzoek is gebleken dat B2B inkopers zeer selectief zijn wanneer ze van een aanbieder van producten en diensten iets willen vernemen. Een belangrijk gegeven voor marketing & sales professionals. En daarom gaan we tijdens een gezamenlijke masterclass met leden van STEM & SMEI in op dit onderwerp. Geen lid? je kunt altijd een keer kennis komen maken of een enkele keer deelnemen.

Verkoop mythe?
Onder commerciele mensen (zowel verkopers als marketeers) heersen een aantal hardnekkige mythes over inkopers. Zo zijn ze altijd uit op de laagste prijs, willen ze niets van verkopers/marketeers horen en willen ze al helemaal niet praten over ontwikkelingen waar hun R&D en marketingmensen mee bezig zijn.

Maar is dat werkelijk zo. Of liggen de zaken genuanceerder en is het juist de taak van marketing en sales om te ontdekken wanneer inkopers juist wel wat van jou willen horen. 

Onderzoek en ervaringen van sales, marketing en inkoop professionals staan centraal tijdens deze masterclass. Het doel: meer begrip krijgen over elkaars situatie en standpunten en daarmee meer grip krijgen op het proces dat zich afspeelt tussen marketing/sales en inkoop.

Moderators
De inleidingen op deze masterclass worden verzorgd door Hans Dijkhuis (Value Sourcing en voormalig director procurement ASML), Ben Mastboom (SMEI) en Willem de Vries (STEM). Professionals op het gebied van respectievelijk inkoop, sales en marketing.

Voor wie bestemd
Deze gezamenlijke masterclass van SMEI en STEM is uiteraard vrij toegankelijk voor leden van beide organisaties. Maar nadrukkelijk nodigen we je uit om een sales, marketing of inkoop managers/collega uit te nodigen om deel te nemen (wel graag hun deelname aanmelden). 

Datum, tijd en locatie
We zijn deze middag en avond te gast bij BNP Paribas Leasing Solutions in Den Bosch. De adresgegevens volgen na je aanmelding.

We ontvangen je graag vanaf 15.30 uur. Aanvang van het programma is 16.00 uur. Eindtijd circa 20.00 uur. Tussentijds zal voor een broodje en een drankje zorggedragen worden.

Interesse in deelname?
Voor leden van STEM en SMEI is deelname gratis.
Ben je lid maar heb je je nog niet aangemeld? Klik dan hier.

Geen lid maar wel interesse in deelname aan deze masterclass? Meld je dan aan voor een gratis kennismaking.

Of wordt nu lid van van STEM Industrial Marketing Association. Dat is nu extra aantrekkelijk: want tot eind december 2019 spelen we voor Sinterklaas als je nu lid wordt. 

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close