27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Einde van het jaar: tijd voor de plannen 2019 en een Eindejaarsgeschenk

Einde van het jaar: tijd voor de plannen 2019 en een Eindejaarsgeschenk

klok2018-2019donderdag 27 december 2018

Het is het eind van het jaar. De tijd om de plannen voor 2019 te ontvouwen en eindejaarsgeschenken uit te delen. Daar willen we vanuit STEM Industrial Marketing Centre niet bij achterblijven. Maar voordat je verder leest hierover in ons nieuwsbericht van deze week wensen we je:

Een Fijne Jaarwisseling en een mooi en gezond 2019.

Lees hier ons nieuwsbericht van 20 december met plannen en een eindejaarsgeschenk

Plannen 2019
Een vaststaand onderdeel in onze plannen voor komend jaar: de diverse masterclasses, opleidingen en workshops die we gedurende een jaar verzorgen. Het complete programma is te vinden op onze online agenda.


Nieuwjaarsbijeenkomst & Masterclass
Met dit bericht brengen we je graag onze eerste masterclass van het nieuwe jaar onder de aandacht. Daarin gaat Prof. Dr. Henry Robben (Nyenrode Business Universiteit) vanuit recent onderzoek in op het thema: 'How to beat competition in 2019 and beyond'. 

Deze masterclass is tevens een Nieuwjaarsbijeenkomst en organiseren we op dinsdag 15 januari (aanvang 16.00 uur; locatie HAN - Arnhem). 

Daarnaast is het de eerste van een 10-tal gezamenlijke bijeenkomsten met de Nederlandse leden van Sales & Marketing Executives International (SMEI)


Eindejaarsgeschenk

Ons Eindejaarsgeschenk aan bestaande leden van STEM Industrial Marketing Association is dan ook de mogelijkheid om in 2019 eveneens aan de tien roundtables van SMEI deel te nemen. En dat zonder meerkosten voor het bestaande lidmaatschap.


Deelnemen aan deze masterclass?

  1. Je kunt je hier direct aanmelden voor uitsluitend deelname aan deze masterclass (kennismaking of eenmalige deelname).

  2. Of door te profiteren van ons Eindejaarsgeschenk en de mogelijkheid om zowel deze en de andere masterclasses van STEM bij te wonen als de roundtables van SMEI. Dat kan door nu een lidmaatschap van STEM Association af te sluiten. 

    Doe je dat uiterlijk op 31 januari 2019, dan betaal je nog de kosten van het lidmaatschap 2018 (€ 525,00 excl. btw). Voor dit bedrag profiteer je ook direct van de overige ledenvoordelen, waaronder 10% korting op deelname aan onze opleidingen en workshops. 


Ben je verhinderd op 15 januari maar wil je wel profiteren van ons Eindejaarsgeschenk, geef dat dan op het betreffende formulier aan, dat je aantreft via bovenstaande button.

Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan hieronder aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.

Ja, ik blijf graag op de hoogte van B2B Business Development

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close