man kijkt naar fabriek

Stem - Linking your future

Ons profiel

Hoever gaat de loyaliteit van uw leveranciers en klanten om u uit de brand te helpen....

Hoever gaat de loyaliteit van uw leveranciers en klanten om u uit de brand te helpen....

181227Ecosysteem_helpt_Prodrive_uit_de_Brand-LinkMagazine-kldinsdag 25 december 2018

Natuurlijk kwamen brandweerlieden Prodrive als eerste te hulp, toen het bedrijfspand voor een deel in lichterlaaien stond. Maar daarna kwam het eco-systeem waarin Prodrive opereert direct in actie.

Klanten als Philips en ASML - maar ook toeleveranciers - hebben direct na de brand ondersteuning aangeboden om de toelevering en productie in de hele keten veilig te stellen. Ondersteuning die gebaseerd is op het onderlinge vertrouwen in de partners binnen het eco-systeem en de bereidheid om het eigen belang opzij te zetten om een ketenpartner letterlijk en figuurlijk uit de brand te helpen. 

Het voorkomen van een kettingreactie in de keten is daarbij een belang voor alle partijen. Maar het bijzondere bij dit hechte eco-systeem is dat alle ketenpartners hun steentje bijdragen om Prodrive niet alleen uit de brand te helpen. Maar er daarmee ook voor zorgen dat het bedrijf deel blijft uitmaken van de keten, zoals ook blijkt uit een artikel in LinkMagazine op 6 december 2018.

De  zeven sloten van ketenloyaliteit
Hoe staat het eigenlijk met de loyaliteit van uw klanten en leveranciers als uw organisatie uit de brand geholpen moet worden? Kunt u dan op ze bouwen en is er over nagedacht? En is uw organisatie bereid om het eigen belang opzij te zetten als één van uw klanten of leveranciers grote problemen krijgt door onvoorziene omstandigheden?

Het zijn vragen die we zomaar aan de orde kunnen laten komen tijdens de kennismakingssessie met de zeven sloten waarin je niet terecht wilt komen bij het samen werken aan ontwikkeling en in eco-systemen. Want hoe je als samenwerkende partijen handelt als bij één van de partners zich een onvoorziene omstandigheid als een brand, waterschade of andere calamiteit voordoet, blijkt in de praktijk één van de vele zaken die doorgaans vooraf niet besproken en geregeld word. 

Kennismakingssessie
Meer weten over de zeven sloten bij samen werken aan innovatie of in eco-systemen? Kom dan naar onze kennismakingssessie met die zeven sloten. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

« Terug

Nieuwsarchief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close