_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Het mag nog, kan nog…… en andere maakindustrie gerelateerde business developmentzaken voor dit nieuwe jaar

Het mag nog, kan nog…… en andere maakindustrie gerelateerde business developmentzaken voor dit nieuwe jaar

EenJaarVolLichtpunten-ThomasKohnlewoensdag 09 januari 2019

Toen Prins Bernhard nog leefde hield hij midden januari altijd een nieuwjaarsreceptie. Wellicht dat daar de datum 15 januari van afgeleid is, tot wanneer je iemand een gelukkig Nieuwjaar mag wensen. Hoewel er ook mensen zijn die Driekoningen aanhouden.

Hoe dan ook: ik wens je succes, gezondheid en een stemmingsvol 2019! 


Met deze intro en wens opende ons nieuwsbericht van 8 januari. Met daarin zaken die spelen in de maakindustrie op het raakvlak van economie, marketing, sales en innovatie: B2B Business Development dus. Je kunt het hieronder integraal lezen of je aanmelden om het voortaan ook als eerste te ontvangen.Saai of stemmingmakerij
De eerste week van dit nieuwe jaar was relatief rustig. Maar wel een week met een artikel in MarketingFacts waarin B2B marketing als saai wordt afgespiegeld.

Stemmingmakerij of een terechte opmerking? Je leest mijn korte reactie erop, samen met andere zaken rond het vakgebied en voor de maakindustrie relevante economische informatie in mijn blog ‘de stemming deze week: beetje saai en leven tussen hoop en vrees’ >


Ik ben van mening dat in (technische) B2B juist veel te doen is. Technologische ontwikkelingen staan niet stil, markten, toeleverketens en de relatie met afnemers veranderen. En daarmee de concurrentiepositie van organisaties. Daarom organiseren we ook dit jaar weer diverse opleidingen en workshops waarin je jouw business development kennis kunt verbreden op het gebied van marketing, sales en innovatie.

Of bekijk hieronder de sessies op heel korte termijn:

Bubbels en Babbels
Het jaar met masterclasses rondom industriële marketing, sales en innovatie start dit jaar op dinsdag 15 januari bij de HAN in Arnhem. En omdat het dan nog net mag, is het een Nieuwjaarsmasterclass met Bubbels en relevante Babbels van Prof. Dr. Henry Robben over ‘concurreren in 2019 en daarna’ (meer info >).

Dit naar aanleiding van het onderzoek Competing in Changing Markets.

Eindejaarsgeschenk 
Daarnaast is deze masterclass de eerste van een 10-tal gezamenlijke bijeenkomsten met de Nederlandse leden van Sales & Marketing Executives International (SMEI).

Ons Eindejaarsgeschenk aan bestaande leden van STEM Industrial Marketing Association, is de mogelijkheid om ook aan deze roundtabels van SMEI deel te nemen. En dat zonder meerkosten voor het bestaande lidmaatschap.Je kunt nog deelnemen maar ook nog profiteren
Interesse in deelname aan deze nieuwjaarsmasterclass dinsdag 15 januari? Dat kan op twee manieren:

  1. Je kunt je hier direct aanmelden voor uitsluitend deelname aan deze masterclass (kennismaking of eenmalige deelname).

  2. Of door te profiteren van ons Eindejaarsgeschenk en de mogelijkheid om zowel deze en de andere masterclasses van STEM bij te wonen en de roundtables van SMEI. Dat kan door nu een lidmaatschap van STEM Association af te sluiten. 

    Doe je dat uiterlijk op 31 januari 2019, dan betaal je nog de kosten van het lidmaatschap 2018 (€ 525,00 excl. btw). Voor dit bedrag profiteer je ook direct van de overige ledenvoordelen, waaronder 10% korting op deelname aan onze opleidingen en workshops. 


Ben je verhinderd op 15 januari maar wil je wel profiteren van ons Kerstgeschenk, geef dat dan op het betreffende formulier aan, dat je aantreft via bovenstaande button.Met vriendelijke groet,


Willem de Vries

 

Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan hieronder aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.

Ja, ik blijf graag op de hoogte van B2B Business Development

« Terug

Nieuwsarchief > 2019

december

november

oktober

augustus

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close