Hoe succesvol is jouw B2B bedrijf met (digital) marketing?

Hoe succesvol is jouw B2B bedrijf met (digital) marketing?

calderagroup-funnel-marketing-salesdonderdag 06 juni 2019

Digital lijkt wel het codewoord voor alles dat met marketing te maken heeft. Maar voor veel technische bedrijven is het nog wel een zoektocht hoe zij hiermee succesvol kunnen worden in marketing en sales.

En daar ging juist de masterclass van 15 mei over. Lees er meer over in het blog van Jopie Bijl: ‘Digitale marketing – sales en marketing kunnen niet meer zonder elkaar’.

Kom zelf de waarde ervaren
De masterclasses van STEM Industrial Marketing Association worden goed gewaardeerd. Zo blijkt uit een aantal reviews die we na de masterclass van 15 mei op Google en TrustPilot hebben ontvangen. Een beperkt aantal. Maar wel met waarderingen van 4 en 5 sterren!

Wil je zelf een keer komen ervaren wat de waarde van de masterclasses van STEM voor jouw dagelijkse praktijk is? Dat kan al op dinsdag 18 juni tijdens de masterclass over Marketing Accountability, bij Yokogawa in Amersfoort.

Meer informatie lezen en je aanmelden voor een kennismaking kan via deze link. 

Deze keer verhinderd, maar wel interesse om een keer kennis te komen maken? Kijk dan bij het programma voor het najaar en geef door voor welke masterclass we je mogen uitnodigen.

Ook op andere manieren
En natuurlijk zijn er ook andere manieren om meer te weten te komen over de rol van sales, marketing en innovatie in en voor technische B2B bedrijven. En hoe je hier binnen de eigen organisatie invulling aan kunt geven. Bij voorbeeld door deel te nemen aan een workshop, training of masterclass van STEM Industrial Marketing Centre. 

Je vindt ze via deze link naar de agenda met aankomende activiteiten, zoals:

Met vriendelijke groet,
STEM Industrial Marketing Centre


Willem de Vries


PS. Er is een relatie tussen de mate van marktgerichtheid en het resultaat van bedrijven. Weten hoe het gesteld is met de marktgerichtheid van jouw B2B organisatie? Doe dan mee met ons onderzoek hiernaar en wordt er zelf ook wijzer van.

Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Dit bericht is een integrale weergave van ons twee wekelijkse nieuwsbericht. Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan hieronder aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.

« Terug

Nieuwsarchief > 2019

december

november

oktober

augustus

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close