27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Schoolvakantie in Zuid-Nederland voorbij maar het tweede halfjaar was al begonnen.....

Schoolvakantie in Zuid-Nederland voorbij maar het tweede halfjaar was al begonnen.....

190819Bordje-Ideeenmaandag 19 augustus 2019

In Zuid-Nederland zijn de basisscholen vandaag van start gegaan. En over twee weken start het academisch jaar.

Ik heb dan altijd het idee dat we starten met de tweede helft van een jaar. Ogenschijnlijk. Want het is al zes weken geleden dat we aan die tweede helft begonnen zijn. En in die ‘tweede helft’moet er nog van alles gebeuren.

Daarin valt ook nog een herfstvakantie en ligt Nederland vanaf half december plat vanwege de naderende Kerstdagen en Kerstborrels.

In de eerste twee weken na Nieuwjaar valt er ook niet veel te beleven. Of juist wel; als je van nieuwjaarsborrels houdt. Kort daarop maken we ons op voor de voorjaarsvakantie, Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren en ook nog Koningsdag en de Meivakantie.

Op wat donkere, regenachtige dagen vraag ik me dan ook wel eens af: wanneer doen we dan wel zaken in Nederland? Kennelijk blijven er nog genoeg dagen over. Want de economie draait op volle toeren. En toch piept en kraakt het her en der in die economie. Vooral in de maakindustrie, zoals midden in deze zomervakantie bleek uit onderzoek van FME waarover de Metaalkrant berichtte.

Misschien wordt het toch tijd om eens goed te kijken wat er de komende maanden binnen uw bedrijf moet gebeuren om het niet veel langer rustiger te hebben dan alleen in de genoemde periodes met vakanties en feestdagen. 

Hopelijk heeft u de komende maanden tijd om een keer langs te komen en hiervoor inspiratie op te doen tijdens één van onze bijeenkomsten over Business Development, waarbij (industriële) Marketing, Sales en Innovatie een rol spelen. Bekijk daarvoor de agenda met aankomende activiteiten via onderstaande button.

Of maak een afspraak om een keertje te sparren bij een kop koffie

« Terug

Nieuwsarchief > 2019

december

november

oktober

augustus

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close