Maarten van der Boon versterkt STEM-gelederen als Associate Partner

Maarten van der Boon versterkt STEM-gelederen als Associate Partner

Maarten van der Boon - Leertouwer (5)donderdag 31 oktober 2019

Het mag langzamerhand wereldkundig gemaakt worden: Maarten van der Boon is nu officieel Associate Partner van STEM Industrial Marketing Centre. Dat 'vieren' we met een blog van zijn hand. Dat direct ook ingaat op een hot topic voor technische B2B bedrijven: servitization, dat echt wel iets meer inhoudt dan een onderhoudscontract 2.0

De contacten met Maarten waren er al langer. De gezamenlijke interesse in business development vanuit de aandachtsgebieden innovatie, marketing en sales was er ook. En soms vallen dingen daarna ook gewoon samen. Want rondom de sessie waarin onder leiding van Maarten via de LEGO® SERIOUS PLAY® methode naar de toekomst van STEM is gekeken, bleek zijn belangstelling voor een nauwere vorm van samenwerking.

We hebben onze tijd genomen om over die verdergaande samenwerking met elkaar te bespreken. Nu is de tijd rijp om die samenwerking te bekrachtigen met het Associate Partnership van Maarten en om dit ook wereldkundig te maken.

Maarten, welkom binnen de gelederen van STEM Industrial Marketing Centre. De komende tijd zal je zeker meer van je laten horen via site, blogs en posts over de plannen die nu gesmeed worden om bedrijven in de maakindustrie, de bouwkolom en installatiebranche te helpen hun business development activiteiten te optimaliseren.

Maarten van der Boon:
geen techneut, spreekt wel de taal van technici

Maarten van der Boon heeft ruim 22 jaar ervaring in de wereld van techniek. Dit maakt van hem nog geen ‘techneut’, maar wel iemand die de taal van technici begrijpt en kan plaatsen. Maarten weet op een onderscheidende en creatieve manier zijn expertise op het gebied van (industriële) marketing, communicatie en innovatie om te zetten in relevante handvatten voor technische B2B bedrijven, zowel in de maakindustrie als uit de bouwkolom en de technische installatie sector.

Tevens is Maarten Certified Facilitator van de LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Als Associate Partner is Maarten sinds 2019 verbonden aan STEM Industrial Marketing Centre. Vol enthousiasme zet hij zijn expertise in als gastblogger/columnist, docent, facilitator, spreker en coach.

Neem gerust contact op met Maarten via deze link om hem te feliciteren met deze stap of jouw vraag over business development te stellen.

« Terug

Nieuwsarchief > 2019

december

november

oktober

augustus

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close