_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

ESEF-Maakindustrie & Technishow verplaatst naar september vanwege Corona-virus

ESEF-Maakindustrie & Technishow verplaatst naar september vanwege Corona-virus

200304Maakindustrie-Technischow-afgelastwoensdag 04 maart 2020

Dinsdag 3 maart laat in de avond ontvingen we al het bericht: de organisaties achter ESEF-Maakindustrie & Technishow hebben vanwege het Corona-virus de beurzen op 17 tot en met 20 maart afgelast.

Er wordt in die berichten ook gemeld dat beide beurzen worden verplaatst naar september 2020. Houd daarover de berichtgevingen van ESEF-Maakindustrie (Jaarbeurs) & Technishow (FPT-Vimag) in de gaten.


Gevolgen STEM-masterclass 19 maart
Het annuleren van de ESEF-Maakindustrie & Technishow, heeft ook gevolgen voor de STEM-masterclass 'Marktgerichtheid loont in technische B2B'. Deze stond gepland op donderdag 19 maart en zou in de Croesezaal - een van de theaters op de beursvloer - in de middaguren plaatsvinden.

Inmiddels is besloten om ook deze masterclass op genoemde datum te annuleren.

Op dit moment wordt overlegt met zowel de sprekers als de oorspronkelijke gastheren van deze masterclass over een nieuwe datum.

Interesse in deelname aan deze masterclass? Meld die belangstelling dan. Dan houden we je in ieder geval op de hoogte over de nieuwe datum en locatie. Klik hier voor meer info en om je interesse in deelname door te geven > 

Ook gevolgen Tech Talks NEVAT
Uiteraard komen ook de Tech Talks van NEVAT te vervallen waar Willem de Vries vanuit STEM Industrial Marketing Centre aan deel zou nemen. Maar dat wil niet zeggen dat je nu niet te weten kunt komen waar jouw klant wakker van ligt - lees er meer over in het kader.

Round table 'waar ligt uw klant van wakker?'
Meer weten over de problemen waar uw klant van wakker ligt en hoe u daar achter komt? Bij voldoende belangstelling (minimaal vijf deelneemrs) organiseren we een aparte round table waarin we samen met de deelnemers aan de slag gaan om de problemen van klanten te leren ontdekken. Geef uw belangstelling door via dit formulier. Via datumprikker ontvangt u een uitnodiging.  

« Terug

Nieuwsarchief > 2020

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close