27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Ook startdata STEM-opleidingen & worskhops vanwege Coronavirus verschoven

Ook startdata STEM-opleidingen & worskhops vanwege Coronavirus verschoven

200312Cancelleddonderdag 12 maart 2020

De (economische) gevolgen van het Coronavirus zijn met name in industriële bedrijven nu al voelbaar. Donderdag 12 maart kondigde de Nederlandse overheid ook nog eens verdergaande maatregelen af om de verdere verspreiding van het virus te bestrijden. 

Naast Brabant 'het 'industriële hart van Nederland dat al eerder op slot ging', zullen deze maatregelen meer technische bedrijven in de maakindustrie, bouwsector en installatietechniek treffen. Geluiden daarover hebben we al vernomen. Evenals berichten dat besluitvorming over het deelnemen aan opleidingen, trainingen en workshops zeker een tot twee maanden vooruit worden geschoven. 

Annulering programma's
Mede door deze berichten en het uitstellen van diverse aanmeldingen voor de start van opleidingen, workshops en trainingen, hebben wij moeten besluiten om alle geplande programma's tot en met 31 maart te annuleren. 

Nieuwe startdata & aanmelden programma's
Voor programma's die nu nog op onze site staan aangekondigt met een start in de periode tot en met 31 maart, worden binnenkort nieuwe data bekendgemaakt. Heb je interesse in deelname in een van deze programma's? Meld je dan gewoon aan. Dan ontvang je automatisch een bericht over de nieuwe datum. 

De startdatum voor het Industrial Business Marketing & Sales programma met een eerder geplande start op 12 mei hebben we mede door het uitstel op besluitvorming voor deelname, inmiddels verplaatst naar dinsdag 6 oktober.

Steunmaatregelen
Zowel in Brussel als Den Haag worden gelukkig ook maatregelen genomen om getroffen bedrijven te ondersteunen. 

« Terug

Nieuwsarchief > 2020

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close