27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Online proefcollege Industrial Business Marketing & Sales

Online proefcollege Industrial Business Marketing & Sales

dinsdag 07 april

Wil je meer weten over de rol van Marketing & Sales in technische B2B? En overweeg je een opleiding hierover te volgen? Maak dan kennis met onze opleiding Industrial Business Marketing & Sales en ervaar of deze past bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Online proefcollege
We organiseren hiervoor een online proefcollege, omdat fysieke bijeenkomsten voorlopig niet mogelijk zijn. Tijdens deze ineteractieve online sessie gaan we in op het toenemende belang van marketing voor technische B2B bedrijven. We maken de verschillen met consumenten-marketing duidelijk. Laten je ervaren dat marketing in een B2B omgeving een vak apart is. En wat de kenmerken van industrial markerting zijn.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we daarbij wat dieper in op aspecten als waardecreatie en servitization en hoe je kunt transformeren van een 'goods dominant logic' naar 'service dominant logic' organisatie.

Programma
10.00 - 11.30 uur - Proefcollege Industrial Business Marketing
11.30 - 12.30 uur - Mogelijkheid om individueel in gesprek te gaan met Maarten van der Boon of Willem de Vries en jouw vragen te stellen of en op welke wijze deze opleiding aansluit bij jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

Locatie
We organiseren dit proefcollege online. Na aanmelding ontvang je een link naar het kanaal waarop we dit online proefcollege verzorgen.

Deelnemen?
Je deelname aan dit proefcollege is uiteraard kosteloos en zonder verdere verplichtingen. We stellen het wel op prijs als je je vooraf aanmeldt voor deelname.

NB. ben je deze keer verhindert? Geef dat dan aan op dit formulier. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2020

februari

maart

april

mei

juni

september

oktober

november

december

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close