deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Sterkte allemaal en weet: vragen staat vrij! (nieuwsbericht #5-2020)

Sterkte allemaal en weet: vragen staat vrij! (nieuwsbericht #5-2020)

200319CoronaVirusdonderdag 19 maart 2020

De afgelopen dagen zijn we allemaal geconfronteerd met iets dat we een week of vier geleden nog niet zagen aankomen. We dachten veel in de hand te hebben, de realiteit is anders. Velen van ons werken intussen vanuit huis of hebben zakelijk en privé andere en verregaande maatregelen getroffen.

"Blijven ademen"
Dat geldt ook voor STEM Imc. Alle tot mdden april geplande workshops, masterclasses, trainingen en cursussen zijn uitgesteld. En als de situatie daar aanleiding toe geeft, stellen we ook de na 16 april geplande activiteiten uit.

Want, het is opnieuw crisis. En we weten niet hoe die verder verloopt. Maar wel dat deze opnieuw de (industriële) sector, bedrijven, ondernemers en mensen in privé hard raakt. Het raakt jou, jouw organisatie en ons.  

Onder deze omstandigheden moest Maarten van der Boon terugdenken aan een van zijn oud leermeesters. Die leerde hem om juist in dit soort situaties aan de belangrijkste voorwaarde om in leven te blijven, te voldoen: ‘blijf ademen".

Niets doen is ook geen optie
Niet om te bagatelliseren, maar om rust, kalmte en overzicht te bewaren. Oké, in de context van deze crisis voelt de uitspraak dubbel. Toch gaat voor Maarten - tot de dag van vandaag – hier een relativerende boodschap vanuit. In paniek raken heeft nog nooit iemand geholpen. Daartegenover: wegduiken en niets doen, werkt ook niet.

Daarom zijn we op de achtergrond druk bezig met online alternatieven voor onze activiteiten. Want we willen je ook nu helpen bij de business development van jouw bedrijf. Wellicht direct. Hoewel ook wij geen omzet uit 'de hoge hoed' kunnen toveren. Tevens heeft de Rijksoverheid aangekondigd ondernemers en ondernemingen juist in de terugval van werkzaamheden en omzet met een pakket aan maatregelen fors te ondersteunen.

Maar er komt een moment dat ondernemingen uit de eerste sores zijn en managers weer vooruit durven kijken. En misschien is het juist nu de tijd dat (marketing) medewerkers zich verdiepen in het optimaliseren van de marketing-, sales- of innovatie-activiteiten van de onderneming. 

Vragen staat vrij
Dat inrichten van die online mogelijkheden vraagt tijd van ons. Daar zijn we eerlijk in. Er moet het nodige in techniek, vaardigheden en content op- en omgezet worden. Maar tussentijds kun je vrijblijvend inschrijven op ons aanbod. Dan krijg je in ieder geval een seintje als we daadwerkelijk van start kunnen; online, of over enige tijd (ook) weer offline.

En, stel gerust jouw vraag. Want vragen staat vrij en wij nemen de tijd om met je in gesprek te gaan over de businessvragen die je nu bezig houden, waar we jou, jouw onderneming of medewerkers juist nu mee kunnen helpen of je op een idee kunnen brengen.

Bel overdag met Willem de Vries op nummer 06 204 275 84. Of neem contact op via de app op onze site. Je kunt ook een e-mail sturen via deze link. We nemen dan snel contact met je op.

Uiteraard houden we je via diverse kanalen op hoogte. 
Maar bovenal wensen we iedereen voor de komende tijd heel veel sterkte!

Met vriendelijke groet,
STEM Industrial Marketing Centre,


Maarten van der Boon & Willem de Vries

« Terug

Nieuwsarchief > 2020

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close