schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

STEMmingscafé #18 - Een nieuwe ronde inspireren, leren, delen en ontmoeten!

STEMmingscafé #18 - Een nieuwe ronde inspireren, leren, delen en ontmoeten!

20627Stemmingscafe-tijdelijkGesloten2-beach-bar-5298364_640vrijdag 21 augustus

Half maart ging Nederland bijna volledig 'op slot'. Een dikke week later zijn we gestart met het STEMmingscafé. Geen verplichte kost. Wel een vast moment in de week om elkaar online te ontmoeten, elkaar te spreken en zorgen te delen.

Inmiddels is het STEMmingscafé uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid en een informeel karakter. 

Een nieuwe ronde
Vrijdag 17 juli sloten we een eerste cyclus van het STEMmingscafé af. Om even stoom af te blazen. Vrijdag 21 augustus starten we met een nieuwe ronde. Waarin we de kenmerken van het STEMmingscafé gewoon weer voortzetten. Alleen misschien op een iets ander tijdstip op de vrijdagmiddag. Uiteraard informeren we je daar over. 

Kom je ook (weer) aanwaaien
Save the date en laat ons weten dat je er ook (weer) bij bent vrijdag 21 augustus?

Want het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is kosteloos en je hoeft er zelfs geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel feeling hebben met business development, (industriële) marketing, innovatie, communicatie en sales. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als 'techneut' interesse in hebt.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

PS. Wil je eerst nog eens lezen hoe deelnemers het STEMmingscafé ervaren wat er zoal besproken is de afgelopen weken? Lees dan hier de reacties van deelnemers

 

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2020

februari

maart

april

mei

juni

augustus

september

oktober

november

december

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close