27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Online inspiratiesessie: Hoe kies je de meest relevante marktsegmenten?

Online inspiratiesessie: Hoe kies je de meest relevante marktsegmenten?

Schema MABAdonderdag 20 mei

Is de concurrentiedruk groot in de markt waarin je nu opereert? Wil je daarom je focus verleggen naar andere marktsegmenten? Of denk je dat groei vooral in andere segmenten te vinden is? Dan is het goed om eerst eens de marktsegmenten te analyseren die je op het oog hebt. En te kijken of die wel aantrekkelijk genoeg zijn en passen bij jouw organisatie.

MABA-analyse voor meer marktfocus
Een beproefde methode daarvoor is de MABA-analyse (Market Attractiveness Business Assessment). Een methode waarmee je de aantrekkelijkheid van marktsegmenten verbindt aan de eigen bedrijfscompetenties. De MABA-analyse geeft inzicht op welke marktsegmenten de focus gericht moet worden. Met als doel meer efficiency in sales- & marketinginspanningen en uiteindelijk ook een beter resultaat daarvan. 

De inhoud van deze inspiratiesessie is specifiek afgestemd op mensen uit technische B2B/industriële bedrijven.

Online inspiratiesessie
Tijdens deze inspiratiesessie krijg je de uitgangspunten en voordelen van de toepassing van de MABA-analyse aangereikt. We brengen je ermee in de stemming om de eerste stap in het zoeken en vinden van nieuwe aantrekkelijke marktsegmenten te zetten.

Deelnemen?
Laat je daarom inspireren voor het toepassen van de principes van de MABA-analyse tijdens deze sessie. We verzorgen deze online van 09.25 tot ca. 10.30 uur. 

Deelnemen is mogelijk via de 'aanmeldbutton'. Aan deelname aan deze inspiratiesessie zijn geen kosten verbonden. Deelname verplicht je eveneneens tot niets. 

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close