_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Roundtable 'hoe blijf je relevant communiceren in crisistijden en daarna?

Roundtable 'hoe blijf je relevant communiceren in crisistijden en daarna?

woensdag 10 juni

Communicatie en marketing is niet alleen gericht op het verwerven van nieuwe afnemers. Het is ook bedoeld voor behoud van afnemers, om de positionering en het imago te ondersteunen, in contact te blijven met je afnemers en te laten zien aan de markt dat je nog steeds actief bent. Dat laatste geldt zowel in goede als in slechte tijden.

Niet communiceren, kan niet
Willem de Vries schreef er een column over in Kunststof Magazine nummer 3 van 2020 - midden in de eerste heftige fase van de intelligente lockdown tijdens de coronacrisis. Juist ook omdat hij signalen opving van ondernemers die dachten dat ze maar even niet moesten communiceren. Maar 'niet communiceren, kan niet', liet communicatiewetenschapper Paul Watzlwwick al weten in 1974. 

Overigens zie je eenzelfde effect in goede tijden. Als bij veel organisaties het heel druk is en communicatie er bij inschiet.

Round table
Het credo is dan ook: communiceer in ieder geval. Maar hoe blijf je relevant communiceren in goede en slechte tijden. Daarover organiseren we  op de genoemde datum van 15.30 tot 16.30 een (online) round table. 

Gast aan tafel is Janet Kooren (hoofdredacteur van Automatie-PMA) en Hugo van der Horst (hoofdredacteur Kunststof Magazine & Kwaliteit in bedrijf). Beiden hebben naast hun hoofdredactionele kennis en ervaring ook het nodige te vertellen over het belang van communicatie in crisistijden, daarna en in situaties van hoogconjunctuur. Want niet-communiceen kan nu een maal niet.

Interesse in deelname?
Meld je dan via onderstaande button aan, ook als je op de genoemde datum verhinderd bent. 

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2020

februari

maart

april

mei

juni

september

oktober

november

december

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close