deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Nieuwsbericht #9: Is het wel mogelijk om niet te communiceren?

Nieuwsbericht #9: Is het wel mogelijk om niet te communiceren?

200508KrantenknipselBeeldHeaderLI-KM3woensdag 13 mei 2020

'Is het verstandig om nu even niet te communiceren met klanten en potentiële afnemers?' Die vraag kreeg Willem de Vries al vrij kort na het instellen van de intelligente lock down in maart. Het inspireerde hem uiteindelijk voor zijn recente column/blog: Niet communiceren kan niet!

Ondersteunen & helpen
Heeft u ook een vraag over marketing, communicatie, sales, innovatie of een daaraan gerelateerd onderwerp? En wilt u daar wel eens over van gedachte wisselen? Neem dan gerust contact met ons op. Zonder kosten en verdere verplichtingen. Want we bieden u graag ondersteuning en een helpende hand.

En wellicht is uw vraag voor ons een inspiratiebron voor een blog of artikel. Waarmee we ook andere ondernemers en business development professionals in een technische B2B omgeving kunnen ondersteunen of helpen.

Aankomende(online) activiteiten
Die ondersteuning beiden we overigens al meer dan 30 jaar. Ook door het organiseren van workshops, opleidingen en masterclasses. Maar in deze bijzondere tijden voorlopig alleen online.

De activiteiten die we daarvoor de komende weken verzorgen, vindt u in onze agenda via onderstaande button. We hebben er toch alvast een paar voor u uitgelicht. Omdat we denken dat ze relevant zijn voor u, of uw medewerkers/collega’s. En, al op korte termijn plaatsvinden.


Met vriendelijke groet en graag tot ziens bij een van onze online activiteiten.

 

Maarten van der Boon & Willem de Vries.

Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Dit bericht is een integrale weergave van ons twee wekelijkse nieuwsbericht. Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan hieronder aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.

« Terug

Nieuwsarchief > 2020

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close