schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Training: Scoor meer en betere leads in techische B2B met social selling

Training: Scoor meer en betere leads in techische B2B met social selling

dinsdag 02 juni

Sneller en eenvoudiger in contact komen met de juiste beslissers in technische bedrijven. Dat is het doel van deze training. 

Je bent actief in marketing of sales in een technisch bedrijf en continu op zoek naar de de juiste mensen in technische bedrijven om op jullie producten/diensten aan te bieden. Maar B2B beslissers staan niet te popelen om jouw product te kopen. De bekende koude acquisitie gesprekken leveren dan ook vaak veel te weinig op.

Waarom? Omdat zo'n eerste contact toch vaak teveel als 'verkoopgesprek' ervaren wordt. En beslissers willen best wel kopen maar wel eerst goed overtuigd worden van de waarde van jouw product of dienst voor hun organisatie. 

Social selling
In contact komen met de juiste mensen binnen een organisatie vraagt dan ook de nodige voorbereidingen en geduld. En, je moet goed weten wat het probleem/de behoefte is van het bedrijf en de persoon die je wil benaderen. 

Via social media - en vooral via LinkedIn - kom je veel makkelijker aan die informatie. Doordat je ook veel sneller en eenvoudiger met de juiste personen in contact kunt komen, vertrouwen kunt winnen en zo een relatie kunt opbouwen. 

Met als eindresultaat dat het vragen om informatie over de 'the pains & gains' makkelijker is en je ook een antwoord krijgt waar je beter op in kunt haken. Maar dat vraagt wel om een gedegen aanpak via social media en een stappenplan.

Training social selling in B2B
Samen met Karin Muller en Marc van Waasbergen - twee specialisten op het gebied van social selling via LinkedIn - biedt STEM-imc nu een training waarin we je de structuur van dat stappenplan aanreiken en helpen uitvoeren. 

Ter introductie van deze training binnen de STEM-programma, bieden we deze aan voor € 479,-- (normaal €779,-- excl. btw).

Extra voordeel als je nu lid wordt
Als je besluit vóór 2 juni 2020 (12.00 uur) lid te worden van STEM Industrial Marketing Association ontvang je direct de korting van € 95,-- die we leden bieden op dit introductietarief. Je betaalt voor deze training dan slechts € 384,-- (excl. btw).

Je lidmaatschap gaat dan in op 1 juni en is geldig tot en met juni 2021. Daardoor kun je ook nog eens 13 maanden profiteren van alle leden voordelen en deelnemen aan masterclasses.

Details van deze workshop

 • Training
  Scoor meer en betere leads in technische B2B met social selling via LinkedIn

 • Leerresultaat
  Deelnemers hebben na voldoende bagage om een gestructureerde social selling aanpak uit te voeren. 
  - Naast handreikingen hiervoor gaan we ook tijdens de trainingsperiode hands-on met elkaar aan de slag.
  - Bouw je aan je persoonlijke merk en dat van jouw bedrijf.
  - Leer je de principes en stappen van social selling toe te passen in jouw dagelijkse (online) praktijk.

 • Trainings opzet
  Deze training bestaat uit een online leeromgeving en live vragen uurtjes en omvat:
  - video toelichtingen op de verschillende stappen in socail selling;
  - een online werkboek met werkbladen;
  - gedurende de looptijd ontvang je wekelijks een oprdracht;
  - 24/7 chat mogelijkheden om je vragen direct te stellen; 
  - 6 live sessies (online) met extra toelichting/inspiratie, om vragen te stellen en van elkaar te leren; 
  - in dit programma combineren we lead generatie via social selling met andere elementen van industrial marketing;

 • Duur
  De looptijd van deze training is in principe dertien maanden. Samen met de kick-off sessie zijn er totaal 6 live momenten die we vanwege de aankomende vakantie periode in overleg met de deelnemers zullen plannen.

 • Start datum
  Na aanmelding kun je nog voor de kick-off van dit programma direct online met de training starten.
  De kick-off van deze training is dinsdag 2 juni 2020 van 14.00 tot 15.00 uur (online).

 • Start- en eindtijd
  De kick-of start om 14.00 uur en duurt tot 15.00 uur. 

 • Prijs & facturatie
  De kosten voor deze training bedragen normaal € 779,00. Vanwege de introductie van dit programma bieden we dit tot en met 2 juni (12.00 uur) aan voor € 479,-- (excl. btw). Maar als je besluit nu lid te worden van STEM Industrial Marketing Association betaal je slechts € 384,-- (zie kader hieronder).

 • Doe je mee?
  Wil je deelnemen maar niet extra profiteren door lid te worden van STEM Association, meld je dan aan voor deelname aan deze training via de rode button <aanmelden>.

 


Profiteer nog meer

Besluit je vóór 2 juni 2020 (12.00 uur) tevens lid te worden van STEM Industrial Marketing Association dan ontvang naast alle andere ledenvoordelen direct de extra korting van € 95,-- die we leden bieden. Je betaalt voor deze training dan slechts € 384,-- (excl. btw). 

Lid worden en extra profiteren kan tot en met 2 juni 2020 (12.00 uur). Klik hier om je aan te melden als lid en met extra korting voor deze training.

« Terug

Overzicht voorgaande activiteiten > 2020

februari

maart

april

mei

juni

september

oktober

november

december

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close