_DEF1648-2-Edit

Stem - Linking your future

Ons profiel

Hoop op herstel of vrees voor de toekomst? - Nieuwsbericht #18

Hoop op herstel of vrees voor de toekomst? - Nieuwsbericht #18

20106Heraclitus_Verandering_is_de_enige_constantedinsdag 13 oktober 2020

In maart meldde Prof Dr Rudy Moenaert (hoogleraar marketing – TIAS) al eens dat we midden in een maatschappelijke crisis zitten. Veroorzaakt door een gezondheidscrisis met ook vergaande economische gevolgen.

Moet je in technische B2B nu hopen of vrezen?
Kom in actie: verandering biedt kansen!

Er heerst nog steeds hoop en vrees. Hoop dat het coronavirus op korte termijn in bedwang is en alles weer snel bij het oude. Maar er is ook vrees voor een nieuwe lock down en een verdere verslechtering van de economie.

Deze en andere zaken stonden centraal in de discussie aan de hand van actuele cijfers over economie en maakindustrie tijdens het STEMmingscafé van vrijdag 2 oktober.

Daarin weerklonk de boodschap: ook zonder corona verandert de wereld. En daar kun je maar beter op voorbereid zijn, want verandering biedt kansen. Lees er meer over in het blog dat Willem de Vries: Moet je in technische B2B nu hopen of vrezen? >

Het STEMmingscafé is een initiatief dat we overigens al kort na het instellen van de intelligente lock down in maart zijn gestart. Het is een wekelijkse online ontmoetingsplaats van en met managers, marketing-, sales- en innovatieprofessionals. Een plaats om de week af te sluiten en met en van elkaar te leren.

Over van elkaar leren gesproken. Aanstaande vrijdag laten we ‘the voice of the customer’ graag doorklinken in het STEMmingscafé aan de hand van vragen van drie studenten van de Universiteit Twente. 

Kom aanwaaien en laat je stem horen, zodat we van jou kunnen leren hoe we je (nog) beter kunnen helpen bij de business development van jouw technische B2B bedrijf.

En verder in dit nieuwsbericht.....


Meer weten over business development in technische B2B?

We helpen je graag op weg bij de business development activiteiten van jouw bedrijf. Zowel bij (industriële) marketing, innovatie als sales. 

En die hulp is altijd afgestemd op mensen die werkzaam zijn in een technische B2B omgeving. Ongeacht of dit nu de bouw, installatietechniek of maakindustrie is.

Laat je inspireren of kom kennis opdoen

Ook de komende weken bieden we weer diverse (online) sessies om kennis en inspiratie op te doen. Bekijk ze in de agenda op onze website.

Maar we hebben er ook een aantal voor je uitgelicht:


We ontmoeten je graag bij een van deze sessies.

Met vriendelijke groet,

 

Maarten van der Boon en Willem de Vries


Voortaan ook als eerst op de hoogte?
Dit bericht is een overgenomen uit ons twee wekelijkse nieuwsbericht. Wil je voortaan ook als eerste op de hoogte zijn van zaken die spelen rondom de maakindustrie, marketing, sales en innovatie in technische B2B? Meld je dan via de widget of de aanmeldbutton hieronder aan voor ons nieuwsbericht. Je ontvangt het dan in je eigen mailbox.

« Terug

Nieuwsarchief > 2020

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close