man kijkt naar fabriek

Stem - Linking your future

Ons profiel

Advanced B2B Sales & Accountmanagement (opleiding)

Advanced B2B Sales & Accountmanagement (opleiding)

woensdag 22 april 2020

Een opleiding speciaal afgestemd op bedrijven in de industriële waardeketen. Deze opleiding brengt u een stap verder dan basis verkooptrainingen. De opleiding is opgebouwd rond het concept van de klantenmanagementcyclus.

Doel van de opleiding

Tijdens de opleiding Advanced B2B Sales & Accountmanagement ontwikkelt u de volgende competenties:

  • Strategische denken en handelen
  • Customer focus
  • New Business Development
  • Beïnvloeden
  • Leadership

U leert een methode om vanuit de goede relatie die u met de klant heeft, deze naar een hoger niveau te tillen. U leert ook klantproblemen goed te analyseren en op creatieve wijze te vertalen naar waardeproposities: van verkopen van producten naar de verkoop van oplossingen. Na afloop van de opleiding bent u beter in staat de klantverwachtingen in uw eigen organisatie waar te maken en is uw persoonlijke effectiviteit vergroot.

Doelgroep

Deze vernieuwde opleiding is bedoeld voor ambitieuze, commerciële mensen met vijf tot tien jaar ervaring in het verkoopvak: salesmanagers, accountmanagers, key account managers, technical accountmanagers, etcetera. Personen in de doelgroep hebben hun commerciële vaardigheidstrainingen (presentatietechnieken, maken van offertes, onderhandelen, opbouwen van vertrouwen en dergelijke) al gevolgd en zoeken een andere manier om zich te onderscheiden. Zij hebben de ambitie om de klantrelatie verder te verbeteren. Cursisten zoeken handvatten om van het verkopen van producten op te schuiven naar de verkoop van systemen en oplossingen.

Geef uw commerciële loopbaan nog vandaag een nieuwe impuls, bekijk het volledige programma en schrijf dan direct in voor de opleiding Advanced B2B Sales & Acountmanagement 

`     

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close