deelnemers-1200-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

STEM Masterclass Digital Marketing in technische B2B - deel 1: overview en stand van zaken

STEM Masterclass Digital Marketing in technische B2B - deel 1: overview en stand van zaken

181007WordCloud-Digitalmarketingwoensdag 13 maart 2019

Digital lijkt wel het codewoord voor alles dat met marketing te maken heeft. Zeker in B2C marketing. Immers: het marketingvak is sterk gedigitaliseerd. Het internet heeft zowel invloed op de wijze waarop afnemers – consumenten en zakelijke klanten – zich oriënteren op producten en diensten. Alsmede op de wijze waarop ze deze aanschaffen. Online adverteren en bestellen zijn gemeengoed geworden. Search Engine Optimization, online advertising, social media, webshops, webcare en big data zijn zomaar een paar van de termen die het vakgebied rijker is geworden de afgelopen jaren.

Maar is digital ook het codewoord voor B2B marketing in een technische context?

Tweeluik 
Tijdens deze eerste sessie van een tweeluik over Digital Marketing in technische B2B geeft Dr. Efthymios Constantinides (Assistent Professor Digital Marketing - Universiteit Twente) een overview: wat valt er nu allemaal onder, wat is de stand van zaken, wat zijn de resultaten en wat betekent het voor de business strategie en marketing van technische B2B organisaties. En, wat betekenen nieuwe digitale ontwikkelingen voor business en marketing? 

NB. Tijdens deze masterclass is de voertaal Engels, hoewel vragen in het Nederlands gesteld kunnen worden.


In de tweede masterclass van dit tweeluik gaan we dieper in op aspecten van digital marketing en de betekenis ervan voor de industrieel marketeer in zijn/haar dagelijkse praktijk. Onderwerpen die we daarvoor op het oog hebben zijn: Social Media en Social Selling en de waarde ervan voor marketing & sales, Search Engine Optimization & Advertising e.d. 

Locatie en tijdstip
Voor deze masterclass zijn we te gast bij Festo in Delft adresgegevens en een route beschrijving ontvang je ruimschoots vooraf - wel vooraf aanmelden).

Deze masterclass verzorgen we van 16,00 tot circa 20.30 uur. Inclusief een broodje tussendoor en een drankje na afloop.

Interesse in deelname?
Voor leden is deelname gratis. 

Deelnemen aan beide masterclasses van deze tweeluik kan ook als je geen lid bent van STEM Association. Dan zijn er verschillende opties:

  1. Nog niet eerder kennis gemaakt met onze masterclasses? Dan kun je tijdens de eerste masterclass van dit tweeluik kennis komen maken zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Wil je ook de tweede masterclass van dit tweeluik bijwonen? Kies dan uit een van de volgende opties.
  2. Lid worden - kijk hier voor de mogelijkheden voor een premium lidmaatschap of een strippenkaart. Hier tref je ook een link aan naar een formulier om je als lid aan te melden.  
  3. Of de kosten te voldoen voor eenmalige deelname - deze bedragen € 175,-- (excl. btw).

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close