27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Efficienter en effectiever innoveren is te leren. Kom naar het proefcollege

Efficienter en effectiever innoveren is te leren. Kom naar het proefcollege

Innovatietrechterwoensdag 31 oktober 2018

Efficiënter en effectiever innoveren is inderdaad te leren tijdens onze opleidingen tot gecertificeerd New Product Development Professional. De start van een nieuwe cyclus staat gepland op dinsdag 27 november 2018. Maar je kunt al eerder meer hierover te weten komen tijdens dit proefcollege.

Proefcollege
Tijdens dit proefcollege gaan we in op het toenemende belang van het goed managen van innovatie projecten. De sleutel tot efficiënter en effectiever innoveren. En hoe je hier met een solide stage-gate proces als innovatie-manager een bijdrage aan kunt leveren. Maar ook zaken als portfolio management, het meetbaar maken van innovatieinspanningen en natuurlijk het belang van een goede voorbereiding op het launch-moment komen aan de orde tijdens dit proefcollege.

Programma
15.00 - 15.30 uur - Inloop
15.30 - 17.30 uur - Proefcollege Industrial Business Marketing
17.30 - 18.00 uur - Napraten 

Aan het eind van deze meeting is er ook voldoende gelegenheid om met ons van gedachte te wisselen over de aansluiting van deze opleiding bij jouw dagelijkse praktijk en persoonlijke ontwikkeling.

Locatie
We organiseren dit proefcollege in de regio Eindhove - Den Bosch. De exacte locatie maken we bekend zodra die is vastgesteld. 

Deelnemen?
Je deelname aan dit proefcollege is uiteraard kosteloos en zonder verdere verplichtingen. We stellen het wel op prijs als je je vooraf aanmeldt voor deelname.

« Terug

Our Phone Number: 085-104 65 36
Close