man kijkt naar fabriek

Stem - Linking your future

Ons profiel

Kennismakingssessie: de meerwaarde van Business Development in technische B2B

Kennismakingssessie: de meerwaarde van Business Development in technische B2B

woensdag 21 augustus 2019

Wat komt er allemaal kijken bij Business Development in technische B2B. En wat is de rol van Marketing, Sales en Innovatie daarbij? Wil je daar meer over weten? Kom dan naar de kennismakingssessie die we hierover organiseren.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op het toenemende belang van het leveren van 'servicedienstverlenings concepten (servitization)' voor technische B2B bedrijven. We maken de rol van innovatie, marketing en consultative selling duidelijk. En gaan daarbij ook in op de verschillen tussen consumentenmarketing en marketing in een technische B2B omgeving.

Laten je ervaren dat marketing en sales in een B2B omgeving een vak apart is. Wat de kenmerken van industrial markerting, marketing-communicatie, sales en innovatie zijn. En welke vaardigheden en kennis hiervoor van belang is.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we daarbij wat dieper in op aspecten als waardecreatie en servitization en hoe je kunt transformeren van een 'product dominant logic' naar een 'service dominant logic' organisatie.

Programma
15.00 - 15.30 uur - Inloop
15.30 - 17.00 uur - Kennismaking met de aspecten van Business Development in een technische B2B context
17.00 - 18.00 uur - Napraten 

Locatie
We organiseren deze bijeenkomst in de regio Den Bosch (de adresgegevens ontvang je na je aanmelding).

Deelnemen?
Je deelname aan deze kennismakingssessie is uiteraard kosteloos en zonder verdere verplichtingen. We stellen het wel op prijs als je je vooraf aanmeldt voor deelname.

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close