schip in haven

Stem - Linking your future

Ons profiel

Round Table: de rol en meerwaarde van Business Development in technische B2B

Round Table: de rol en meerwaarde van Business Development in technische B2B

woensdag 25 maart 2020

Wat komt er allemaal kijken bij Business Development in technische B2B. En wat is de rol van Marketing, Sales en Innovatie daarbij? Wil je daar meer over weten? Kom dan naar de round table die we hierover organiseren.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op de assen waarover Business Development gerealiseerd kan worden. Gaan we met elkaar de discussie aan of groei alleen maar kan met 'meer' of ook met 'beter'. Kijken we naar het toenemende belang van het leveren van 'servicedienstverlenings concepten (servitization)' voor technische B2B bedrijven. En maken we de rol van innovatie, marketing en consultative selling bij business development duidelijk.

Daarbij gaan we ook in op aan aantal kenmerkende verschillen tussen consumentenmarketing en marketing in een technische B2B omgeving. Tevens laten we zien dat marketing en sales in een B2B omgeving een vak apart is. Wat de kenmerken van industrial markerting, marketing-communicatie, sales en innovatie zijn. En welke vaardigheden en kennis hiervoor van belang zijn.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we daarbij wat dieper in op aspecten als waardecreatie en servitization en hoe je kunt transformeren van een 'product dominant logic' naar een 'service dominant logic' organisatie.

Programma
09.30 - 10.00 uur - Inloop
10.00 - 12.00 uur - Kennismaking met de aspecten van Business Development in een technische B2B context
12.00 - 12.30 uur - Napraten 

Locatie
We organiseren deze bijeenkomst in de regio Utrecht (de adresgegevens ontvang je na je aanmelding).

Deelnemen?
Je deelname aan deze kennismakingssessie is kosteloos en uiteraard zonder verdere verplichtingen. We stellen het wel op prijs als je je vooraf aanmeldt voor deelname.

NB. ben je deze keer verhindert? Geef dat dan aan op dit formulier. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close