27 workers 1129-270

Stem - Linking your future

Ons profiel

Ontdek de betekenis van 'waarde' met LEGO® SERIOUS PLAY®

Ontdek de betekenis van 'waarde' met LEGO® SERIOUS PLAY®

vrijdag 30 april 2021

Wat is nu precies 'waarde' voor de afnemer of de klant van de klant. Om dat te ontdekken hebben we de workshop "De betekenis van waarde" opgezet.

Deze workshop organiseren we op een met de deelnemers af te stemmen datum. Deelnemen kan extra voordelig als je nu deelnemer wordt van het eXplain (of eXpand) programma van STEM Industrial Marketing Community. Deze actie* loopt tot de hier genoemde datum.

Doel workshop
In een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) gaan wij aan de hand van de LEGO® SERIOUS PLAY® methode nadenken over het begrip waarde, haar context en impact op je business. Het doel van deze workshop is tweeledig:

 1. Door met en van elkaar te leren wat waarde is en hoe je het herkent;
 2. Kennis te maken met de 3D kracht vanLEGO® SERIOUS PLAY®.

Maarten is gecertificeert facilitator in de LEGO® SERIOUS PLAY® methode en verzorgt regelmatig workshops op het gebied van: (organisatie)strategie, teambuilding, Business Model Canvas en Design Thinking. 

Details van deze workshop

 • Workshop
  De betekenis van waarde.

 • Leerresultaat
  Deelnemers hebben na de workshop voldoende basiskennis om 'waarde' te begrijpen en te herkennen. 

 • Datum
  Dit is een open workshop, bij aanmelding van minimaal vijf deelnemers, ontvang je via een datumprikker een aantal opties waarmee we onderling de datum afstemmen. Meld zo snel mogelijk je interesse, zodat we ook snel een datum kunnen prikken.

 • Start- en eindtijd
  De workshop start om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. 

 • Locatie & verblijf
  De workshop wordt gehouden op een locatie in het midden van Nederland. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tijdens de workshop wordt voorzien in koffie, thee of frisdrank en een kleine versnapering. 

 • Prijs & facturatie
  € 245,00 exclusief 21% btw. Je ontvangt de factuur na inschrijving, deze dient vooraf aan de workshop te worden voldaan.

 • Extra voordelig deelnemen
  Deelnemers aan het eXplain/eXpand programma van STEM Industrial Marketing Communiyt profiteren extra van hun lidmaatschap en betalen slechts € 145,00 (excl. btw). Nog geen deelnemer? Profiteer dan van ons aanbod voor tijdeljik extra voordeel* 

 • Aantal deelnemers
  open inschrijving: minimaal 5, maximaal 12 deelenemers.

 • Doe je mee? 
  Je kunt je via de rode button aanmelden voor deelname tegen het normale tarief. Wil je extra profiteren van het lidmaatschap van STEM Industrial Marketing Association, bekijk dan de informatie in onderstaand blauwe panel.*Tijdelijk extra voordeel 
We bieden je tijdelijk extra voordeel op de kosten van deelname als je nu deelneemt aan het eXplain (of eXpand) programma van van STEM Industrial Marketing Community. Naast alle Communityvoordelen en de masterclasses waaraan je kunt deelnemen, betaal je het communiyttarief van € 145,-- voor je deelname aan de workshop 'Ontdek de betekenis van waarde met LEGO® SERIOUS PLAY®'.

Geef op het aanmeldformulier voor het eXplain - of eXpand - programma aan dat je interesse hebt om direct te profiteren en deel wilt nemen aan de wordkshop 'Ontdek de betekenis van waarde met LEGO® SERIOUS PLAY®´.

« Terug

Our Phone Number: +31 (0)6 204 275 84
Close